Zodiaka zīmju pāris, starp kuru nemēdz “uzplaukt” mīlestība

Stingrais un apdomīgais Mežāzis un bezatbildīgie un vieglprātīgie  Dvīņi

Jums noteikti nav viegli atrast kopīgu valodu. Mežāzi kaitina Dvīņu paviršība, bet neskaidrība par nākotni viņam atņem tik ļoti vajadzīgo uzticamības sajūtu. Dvīņi sagādā pārsteigumu pēc pārsteiguma, tāpēc Jūs nekad nevarat zināt, kas būs nākamais, ko viņi darīs, jo viņi rīkojas ļoti impulsīvi.

Ja Mežāzis patiešām mīlēs, viņš spēs visu piedot, bet, ja nē, tad nāksies vien atteikties no cerības uz skaistu nākotni. Mežāzim atliek vien pieņemt Dvīni tādu, kāds viņš ir, vai arī saprast, ka tam visam nav nekādas jēgas, un visu izbeigt.

Dvīņi ir pārāk “negrozāmi” priekš konservatīvajiem Mežāžiem, kuri tā vien vēlas visu pilnībā kontrolēt, taču Dvīņiem patīk spēlēties ar Mežāžiem. Viņi pret visu izturas kā pret spēli, tomēr Mežāži cīņai par partnera sirdi pieiet ļoti nopietni. Dvīņi bieži vien visu aizmirst, bet Mežāžiem viss jāzina jau iepriekš!

Mežāzis ir apveltīts ar ļoti daudzām pozitīvām īpašībām, viņš palīdzēs Dvīnim pārvarēt dzīves grūtības un atklāt sevī tādus talantus, par kuriem Dvīnis neko nenojauta. Visburvīgākais šajā savienībā ir “aizliegtā augļa” sajūta, taču Jūs varat būt pārliecināti, ka visi Jūsu draugi Jums aiz muguras runās par to, ka šī savienība noteikti nebūs ilglaicīga, taču spītīgajam Mežāzim tas tikai kalpos par vēl vienu iemeslu, lai stiprinātu šīs attiecības.

Necentieties viens otru mainīt! Dzīvojiet un priecājieties, ka Jūsu partneris ir tāds, kāds viņš ir, nevis tāds, kādu Jūs gribētu viņu redzēt!

 

 

COMMENTS

Leave a Comment