Zodiaka zīmju saderība 2016. gadam

AUNS

Auni 2016. gadā tieksies pēc savas stihijas pārstāvjiem – Lauvām, Strēlniekiem un, protams, Auniem. Tas ir pareizi, jo tieši ar viņiem izveidosies visperspektīvākās savienības jebkurā dzīves jomā, tomēr no redzes loka nevajadzētu izlaist arī tos zodiaka zīmju pārstāvjus, kas pārstāv Ūdens un Zemes stihijas, jo šie cilvēki spēj Jūs līdzsvarot un neļauj izdarīt kļūdas, bet no tiem, kas pieder Gaisa stihijai, it īpaši no Dvīņiem, ir vērts izvairīties, jo viņi var Jūs pamudināt uz neprātīgām izdarībām!

VĒRSIS 

Vēršiem 2016. gadā veiksmīga savienība izveidosies ar Skorpioniem. Jums pietiks gudrības izmantot šo cilvēku labākās īpašības, nekļūstot par šīs savienības ķīlniekiem. Mīlestība un draudzība ir iespējama ar Auniem, galvenais ir nepievērst uzmanību viņu ieradumam komandēt un necensties dominēt pār viņiem, tad šīs zodiaka zīmes pārstāvji Jūsu dēļ būs gatavi kalnus gāzt. Pa gabalu vajadzētu turēties no Vēžiem un Zivīm, jo viņu pesimisms  un nepamatotā piesardzība var traucēt Jums īstenot kādus drosmīgus un perspektīvus sapņus.

DVĪŅI 

Dvīņiem 2016. gadā vislabākā savienība izveidosies ar Lauvām. Jūsu avantūrisms savienojumā ar Lauvu radošumu dos lieliskus rezultātus. Mīlestības jūtas var uzplaukt ar Strēlnieku, diez vai šīs attiecības būs vieglas, bet garlaicīgi Jums tiešām nebūs. Draudzēties Jums ir ieteicams ar Skorpioniem – viņi Jūs gan piedzīvojumos ievilks, gan arī nepieciešamības gadījumā spēs smadzenes īstajā vietā “nolikt”. No Mežāžiem gan turieties pa gabalu, jo viņu dogmatisms atnesīs Jums ne mazums nepatikšanu un vilšanos.

VĒZIS 

Vēžiem 2016. gadā ideāla lietišķā savienība un draudzība izveidosies ar Jaunavām un Mežāžiem. Šie zodiaka zīmju pārstāvji novirzīs Jūsu enerģiju vajadzīgajā virzienā, palīdzēs Jums aprast ar kaut kādām pārmaiņām un palīdzēs Jums kaut kādā veidā palielināt peļņu. Mīlestības ziņā zvaigznes neko neparāda, ar kuru zodiaka zīmes pārstāvi Jums varētu saderēt, taču skaidrs ir tas, ka Jūs piesaistīs spilgta āriene un iekšējā uguns. Turēties pa gabalu vajadzētu no Dvīņiem, jo viņi var Jūs novirzīt no Jūsu izvēlētā ceļa, bet viņi paši regulāri izvedīs Jūs no pacietības ar nevēlēšanos izturēties nopietni pret to, ko Jūs darāt.

LAUVA 

Lauvai 2016. gadā zvaigznes sola lielisku savienību ar Auniem un Strēlniekiem. Kopīgi projekti izrādīsies ļoti veiksmīgi, un nekādi šķēršļi tiem ceļā nestāsies. Iemīlēties Jūs varat tieši tajās pašās horoskopa zīmēs un arī Vēzī, it īpaši tad, ja Jums pēkšņi sagribēsies nevis kaisli, bet gan stabilitāti. Draudzēties Jums ir ieteicams ar Jaunavām un Ūdensvīriem – pirmie Jums palīdzēs saprast, kas īsti esat, bet otrie – neļaus Jums sastrādāt muļķības. Pa gabalu turieties no sev līdzīgajiem – Lauvām, jo saskarsme ar Lauvām var radīt ļoti nepatīkamas situācijas.

JAUNAVA

Jaunavām 2016. gadā rekomendē turēties pa gabalu no Zivīm, jo jebkuras attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem būs bezgala sarežģītas. Visveiksmīgākās savienības būs ar Vēžiem, bet, ja Jūs alkstat pēc kaut kā jauna, tad varat izmēģināt izveidot savienību ar Ūdensvīru. Mīlestība ir iespējama ar Lauvām, it īpaši tad, ja negribas kaut kādas īpašas saistības. Ja tiecaties pēc stabilitātes, tad Jums jāiet Mežāža virzienā. Draudzēties ir vērts ar Svariem, jo ar viņiem Jūs noteikti atradīsiet kopīgu valodu.

SVARI 

Svariem 2016. gadā tiek rekomendēts būvēt savstarpējās attiecības ar Mežāžiem, jo šīs zīmes pārstāvji neļaus Jums ” saputroties” savās sajūtās un ielaisties kaut kādās avantūrās. Labas lietišķās attiecības varētu izveidoties ar Lauvām, bet tikai tādā gadījumā, ja Jūs viņiem nesāksiet norādīt, kas ir jādara. Draudzība un mīlestība ir iespējama ar Strēlniekiem, turklāt tieši ar viņiem Jums ir ieteicams doties kādā burvīgā un aizraujošā piedzīvojumā. Turēties pa gabalu Jums iesaka no Jūsu pašu zīmes, respektīvi, Svariem un arī Vēžiem, jo tieši viņu enerģētika Jūs var negatīvi ietekmēt.

SKORPIONS

Skorpioni 2016. gadā izveidos lieliskas attiecības ar Vēršiem, bet tika tad, ja ļaus viņiem pār sevi valdīt. Zivis būs tās, kuras Jūs varēsiet virzīt sev nepieciešamajā virzienā, bet mīlestība ir iespējama ar Ūdensvīru, jo šie zodiaka zīmju pārstāvji daudz no Jums spēs iemācīties, baudīs Jūsu humoru un pat Jūsu sarežģīto raksturu. Draudzēties Jums ir ieteicams ar Auniem, jo viņi liks Jums saprast to, kas tad īsti Jums pietrūkst, bet izvairīties visās dzīves sfērās Jums vajadzētu no Jūsu pašu horoskopa zīmes, jo tā varētu būt savienība, kurā Jūs viens otru “apēdīsiet”.

STRĒLNIEKS 

Strēlnieki 2016. gadā visveiksmīgākās un perspektīvākās draudzības un lietišķās attiecības izveidos ar Lauvām un Auniem. Galvenais – jau sākotnēji sadalīt pienākumus un nelīst partneru darīšanās bez atļaujas. Mīlestībā viss būs atkarīgs no tā, ko tad īsti Jūs gaidāt, ja kaisli un uguni, tad Jūs apburs Lauva, bet atbalstam it visā Jums noderēs Svari. Iespējams romāns arī ar Dvīņiem. Izvairīties vajadzētu no Zivīm, bet ne tāpēc, ka viņi kaut kādā veidā varētu būt Jums bīstami, bet gan tāpēc, ka Jūs varat kaitēt viņiem, paši to nemaz neapzinoties.

MEŽĀZIS

Mežāžiem 2016. gadā lieliskas attiecības izveidosies ar Vēžiem, Jaunavām un Svariem, bet esiet gatavi tam, ka Jums nāksies uzņemties šo attiecību vadību un izmantot labākās šo zodiaka zīmju pārstāvju īpašības, kas nozīmē, ka vispirms Jums jābūt gataviem atsijāt zirņus no pelavām. Iemīlēties Jūs varat kādā kaislīgā un pilnīgi Jums nesaprotamā Skorpionā. Draudzība ir iespējama ar Vēžiem, tāpat arī ar tiem, kas dzimuši Jūsu zīmē. Turēties pa gabalu vajadzētu no visiem tiem, kas pieder uguns stihijai, jo viņi ātri vien var Jūsu dzīvi pārvērst haosā.

ŪDENSVĪRS 

Ūdensvīriem 2016. gadā lietišķās attiecībās rekomendē “ielaisties” ar pragmatiskajiem Vēršiem un Jaunavām. Viņi neļaus Jums tērēt enerģiju uz nerentabliem projektiem un veiksmīgi ievilks Jūs tajā, kas nesīs garantētu peļņu. Draudzēties Jums ir ieteicams ar Strēlniekiem, Lauvām un tiem, kas dzimuši ar Jums zem viena zodiaka, jo visi šie cilvēki papildinās Jūsu būtību, ar vienu no viņiem ir iespējama arī mīlestība. Turēties pa gabalu vajadzētu no Auniem, jo viņi nedos Jums iespēju rīkoties tā, kā Jūs vēlaties.

ZIVIS 

Zivīm 2016. gadā ieteicams veidot attiecības ar tiem, kas ir daudz drosmīgāki par viņiem, piemēram, Auniem un Lauvām vai arī ar tiem, kas nekad nenonāks pretrunā ar Jums, piemēram, Vēžiem, bet vēl labāk, ja Jūsu arsenālā ietilpst gan vieni, gan otri. Harmoniskas un draudzīgas savstarpējās attiecības var izveidoties ar Skorpioniem vai arī ar tiem, ar kuriem Jums ir darba attiecības. Mīlestība ir iespējama ar Auniem. Turēties pa gabalu vajadzētu no Vēršiem, jo viņi bieži vien nostādīs Jūs neveiklās situācijās un iedragās Jūsu autoritāti, tāpat arī no Strēlniekiem – viņi ir bīstami ar to, ka no sākuma dara un tikai pēc tam domā.

Leave a Comment