Zvaigžņu prognoze 2023. gada 23. decembrim: Vēzim būs veiksmīgs ceļojums, Jaunava jutīsies nogurusi!

Lauva

Šodien ir vērts pievērst uzmanību savam mīļotajam, ģimenei un draugiem. Ja jūs to nedarīsit tagad, jūs drīz saņemsit sūdzības jūsu neuzmanības dēļ – jūs esat tik aizņemts un pavadāt tik maz laika ar saviem mīļajiem, ka dažreiz viņi jūtas lieki jūsu liktenī. Dienas otrā puse nesīs labas ziņas.

Jaunava

Sestdien viss izkrīt no rokām, un lietas, kas prasa veiklību un fizisko aktivitāti, šodien nav priekš tevis. Taču prāts, atšķirībā no ķermeņa, ir diezgan noskaņots darbam. Veltiet šo dienu aktivitātēm, kas prasa uzmanību un intelektuālu piepūli.

Svari

Ikvienam ir brīva diena, un jūs esat apņēmības pilns iekarot jaunas virsotnes. Tomēr ņemiet vērā, ka, visticamāk, tas jums būs jādara vienam, tāpēc neplānojiet uzdevumus, kuru veikšanai jums būs nepieciešama palīdzība no malas. Šodien jums jāpaļaujas tikai uz sevi.

Skorpions

Šodien tevi piemeklēs steidzamu lietu un neatliekamu darbu lavīna. Nāksies skraidīties un trakot, daudz laika pavadīt sarunās, strīdos, kompromisa meklējumos. Līdz vakaram tas praktiski atņems spēju kontrolēt emocijas, un atlikušo dienas daļu labāk pavadīt vienatnē.

Strēlnieks

Šodien tu nevari būt viens, esi sabiedrībā. Komunikācija, izklaide, jaunas iepazīšanās – tas ir tas, kas tev tagad vajadzīgs. Var doties iepirkties, diena ir labvēlīga veiksmīgiem pirkumiem.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 25. līdz 31. decembrim: steidzieties pabeigt iesākotos darbus!

Lasi arī: 2024. gads saskaņā ar slāvu kalendāru ir Tumšā aļņa (Sokha) gads

Mežāzis

Laba diena randiņiem un romantiskiem randiņiem. Un zvaigznes iesaka ģimenes Mežāžiem sestdienu veltīt savai otrajai pusei un bērniem. Taču neignorējiet telefona zvanus – var pienākt steidzama un svarīga informācija.

Ūdensvīrs

Sestdien tiksies ar kādu, kuram patīk strīdēties – viņi mēģinās tevi izprovocēt uz strīdu, pieķert āķim. Diemžēl ignorēšanas metode šajā gadījumā nedarbosies. Ja tu nereaģēsi pietiekami skarbi, šis cilvēks nekad nebeigs tevi sāpināt.

Zivis

Ir pienācis laiks sakārtot māju. Bet, lai tam netērētu visu dienu, sadaliet pienākumus starp ģimenes locekļiem. Vai tu dzīvo viens? Plānojiet lietas tā, lai varētu tās paveikt pus dienas laikā. Vakars piemērots saziņai – doties uz draudzīgu tikšanos vai apciemot radus.

Leave a Comment