6 lietas, ko dara nelaimīgas sievietes

1. Tu neguli pietiekami ilgi

Ja tu pietiekami neizgulies, tu nesaņem pietiekoši daudz enerģijas, kas ir nepieciešama tavam ķermenim un prātam. Šī ir viena no lietām, kas sievieti var novest līdz depresijai: pārāk maz miega noved līdz tam, ka konstanti jutīsies slikti, un šādas sajūtas tev naktī neļaus izgulēties. Savā grafikā katru dienu atbrīvo 8 stundas, kas būs paredzētas miegam!

2. Tu pārāk daudz uztraucies par to, ko citi domā par tevi

Tur nav nekā slikta- izvairīties no lietām, kas tevi citu acīs kaut kādā veidā varētu padarīt sliktāku – tu vēlies izvairīties no kritikas un cilvēku aizvainošanas. Bet, ja viss, ko tu dari, ir balstīts uz to, ko citi par tevi domās, tu savu dzīvi nedzīvo sev. Tas tevi padara nelaimīgu. Tev ir jānostāda sevi tā, ka svarīgākais ir tas, ko tu pati par sevi domā nevis citi.

3. Tu izolē sevi no pasaules

Pasaule ir skarba, un tā no cilvēkiem prasa ļoti daudz. Bet sevis izolēšana no visa, kas tev ir apkārt, ir viena no lietām, kas noved tevi līdz depresijai un visu padara tikai ļaunāku. Kad tu izolējies no cilvēkiem, tas tev liek justies nelaimīgai un vientuļai. Nodrošini savu sociālo dzīvi – tā ir katra cilvēka vajadzība.

4. Tu atsakies piedot cilvēkiem par lietām, kas tevi nomāc

Ir pilnīgi dabiski justies nomāktam par lietām, kas tevi ir aizvainojušas. Bet, ja kāds cenšas par to atvainoties un vēlas visu vērst par labu, ir jāsaprot, ka tev ir jācenšas piedot. Tu sevi nepadarīsi laimīgu, turot aizvainojumu. Iemācies piedot, un tu varēsi kustēties uz priekšu pēc tā, kas ir tevi sāpinājis.

5. Tu nedomā par to, kā lietas, kuras tu saki vai dari, ietekmē citus

Tev ir visas tiesības teikt to, ko tu domā, tomēr līdz zināmai robežai. Ja tu domā, ka, runājot sliktas lietas, tas tevi padarīs laimīgāku, tā nebūt nav. Tas novedīs tikai līdz tam, ka tiksi izolēta no citiem cilvēkiem un beigu beigās būsi viena pati.

6. Kad kļūst grūti, tu padodies

Šis nelaimīgas sievietes padara vēl daudz reižu nelaimīgākas. Viss ir labi līdz brīdim, kad kaut kas noiet greizi. No šī punkta tas ir tikai laika jautājums, pirms tu sapratīsi, ka vairs nespēj tikt galā ar praktiski neko. Tā ir pašiznīcinoša attieksme, kas tevi novedīs bezdibenī. Nepadodies pie pirmajām grūtībām!

Leave a Comment