Glāze uz spaini – un gurķi un tomāti nes augļus sacīkstēs. Lēts, vienkāršu graudaugu uzlējums

Kādas ir populārākās kultūras, ko audzē dārzā? Protams, gurķi un tomāti! Dārza dobēs, mājās podos un improvizētās siltumnīcās uz balkoniem.

Vissvarīgākais jautājums visiem dārzniekiem ir, lai raža būtu veiksmīga. Šis vienkāršais līdzeklis laistīšanai, tikai reizi 2 nedēļās, ne tikai dos vēlamo rezultātu, bet arī pārspēs to!

Produktivitāte palielinās 5 reizes!

Dārznieki ar šo recepti dalās jau ilgu laiku. Uzlējums ir bagāts ar aminoskābēm un silīciju – galveno elementu augu augšanai un attīstībai, palielinot to produktivitāti un stiprinot imūnsistēmu. Ja tos regulāri barosiet, gurķi un tomāti nesīs augļus arī aukstā laikā. Katra krūma produktivitāte palielinās līdz 5 reizēm!

Kā pagatavot infūziju

Lasi vēl: Īpašas piecas dienas: kāpēc no 19. maija Visums sāks dot cilvēkiem naudu. Kā būt vienam no laimīgajiem

Uzlējuma pagatavošanai vajadzēs vienkāršākos šķeltos zirņus – vienu no lētākajiem produktiem, kas atrodami plauktos. 1 glāzi zirņu aplej ar 1 litru tīra ūdens un ļaujiet brūvēt vienu dienu. Trauku vēlams novietot siltā vietā, jo, ja šķidrums sarūgs, kļūs tikai labāk.

Raudzēts – lieliski! Nolejiet spainī un esat pabeidzis.

Kad laiks ir pagājis, šķidrums jāielej 10 litru ūdens spainī – un mēslojums ir gatavs. Pašus zirņus var izmantot kā pārtiku putras pagatavošanai. Iegūto šķīdumu izmanto plānotai augu laistīšanai reizi 10-14 dienās.

Zirņi – noderīgu elementu klandike

Šķeltie zirņi ir arī bagāti ar B vitamīniem, K un PP vitamīniem, holīnu, kāliju, magniju, fosforu, dzelzi, mangānu, varu, selēnu, cinku. Īsta dārgumu krātuve – ne tikai cilvēkiem, bet arī augiem!

Leave a Comment