Nedēļas horoskops no 12. – 18. decembrim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

o-easy-christmas-cookies-facebook

 

AUNS

Auniem veiksmi šajā nedēļā var atnest garīgā attīstība. Pamēģiniet doties tādā nelielā ziemas miegā. Uz šīm septiņām dienām aizmirstiet par visām problēmām un noslēdzieties no visas apkārtējās pasaules. Protams, situācijas mēdz būt dažādas, tāpēc gadījumā, ja Jūs tomēr esat spiesti līst ārā no sava slēpņa parādiet, kurš te ir galvenais. Esiet nelokāmi!

 

Labvēlīgās dienas: 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16., 17.

 

VĒRSIS

Jums šī nedēļa būs ideāli piemērota tam, lai iepirktos. Svētki pilnīgi noteikti vairs nav aiz kalniem, tāpēc brīvdienās dodieties uz veikaliem un izvēlieties dāvanas saviem tuvākajiem. Finanšu jomā otrā decembra puse var Jums būt visnotaļ labvēlīga. Nebaidieties pārstrādāties – jo vairāk Jūs izdarīsiet tagad, jo labāk Jums būs 2017. gadā. Nobeidziet šo gadu efektīvi un skaisti, atbrīvojoties no visām kaitinošajām problēmām, kas var palikt šajā gadā, jo nākamajā negatīvismam nav vietas.

 

Labvēlīgās dienas: 12., 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

 

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā vajadzētu atcerēties par to, ka lieli panākumi vienā sfērā vairumā gadījumu noved pie problēmām kādā citā, tāpēc zvaigznes Jums iesaka jau iepriekš tikt skaidrībā ar savas attīstības virzienu. Šajā nedēļā no Jums ļoti daudz tiks prasīts, taču zvaigznes Jums dos veiksmi, tāpēc pacentieties neatslābt ne uz mirkli. Ar visām grūtībām Jums palīdzēs tikt galā Jūsu rakstura stingrība un izlēmība.

 

Labvēlīgās dienas: 12., 13., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: 15.

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā zvaigznes sola panākumus finanšu sfērā, bet, lai nepaliktu bez panākumiem pārējās dzīves sfērās, Jums nāksies atteikties no sava egocentrisma, impulsivitātes un neuzmanības. Tāpat astrologi rekomendē nedzīvot pagātnē un nestāvēt uz vietas – esiet gatavi nopietnām pārmaiņā, un tās arī atnāks! Nav vērts gaidīt, kad zvaigznes Jums dos veiksmi, vienkārši rīkojieties, un Fortūna pati Jūs atradīs.

 

Labvēlīgās dienas: 12., 15., 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13., 17.

 

LAUVA

Esiet reālisti un neatsakieties no sava pragmatisma. Domājiet uz priekšu, paredzot visus iespējamos attīstības scenārijus. Tuvākās septiņas dienas var parādīt Jūsu patieso būtību, atklājot noslēpumu par to, kas tad Jūs īsti esat – uzvarētāji vai zaudētāji. Uzvarēt šajā cīņā ar sevi Jums palīdzēs augsts enerģijas līmenis un pozitīvs noskaņojums.

 

Labvēlīgās dienas: 16., 18.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

Lasi vēl: Finanšu horoskops nedēļai no 12. – 18. decembrim

 

JAUNAVA

Šajā periodā rēķinieties tikai un vienīgi ar sevi. Ļoti rūpīgi novērtējiet savas spējas un drosmīgi ejiet uz priekšu. Atcerieties par to, ka agrāk pieļautās kļūdas var atgriezties, tāpēc esiet gatavi visam. Jums pilnīgi noteikti ir jāaizmirst par pasakām, kurās viss parasti beidzas labi. Tagad viss būs atkarīgs no Jūsu rīcības un Jūsu dvēseles stāvokļa.

 

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 16.

 

SVARI

Jums šajā nedēļā vajadzētu pacensties padarīt savas idejas reālas vismaz savā prātā. Izdariet izvēli un nospraudiet pareizos mērķus. Ja Jūs nevēlaties, lai Jūsu veiksme nokļūst kāda cita rokās, parādiet visiem, ka Jūs vēl joprojām esat spēlē un netaisāties padoties. Pacelt balto karogu ir pāragri, taču viens ir skaidrs – par savu laimi šī gada beigās nāksies pacīnīties.

 

Labvēlīgās dienas: 16.

Dienas, kurās jāuzmanās: 13.

 

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā vajadzētu mēģināt savaldīt savas emocijas. Turieties tuvāk Jaunavām, Svariem un Mežāžiem, jo viņi dalīsies ar savu mieru un gudrību. Sargieties no skaudības, dusmām un nicinājuma, bet lietišķajā sfērā netiecieties pēc varas – atpūtieties no nemitīgās cīņas. Mīlestībā sargieties no egoisma, kas šajā jomā var Jums atņemt veiksmi uz diezgan ilgu laiku.

 

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 16.

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā vajadzētu rīkoties. Kā saka – mazāk runas, vairāk darba! Konfliktsituācijās Jūs uzreiz varat doties uzbrukumā vai arī sēsties pie pārrunu galda, taču nekādā gadījumā nepadodieties bailēm. Neparādiet saviem pretiniekiem to, ka esat sašutuši vai arī šaubāties par sevi, jo zvaigznes Jums šajā periodā pilnīgi noteikti var likt panervozēt – šis būs visnotaļ dinamisks un aktīvs laiks!

 

Labvēlīgās dienas: 15.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

 

MEŽĀZIS

Zvaigznes brīdina, ka daudzus no Jums nākamo septiņu dienu laikā sagaida emocionāla nestabilitāte, kā rezultātā var parādīties nopietnas problēmas gan lietišķajā sfērā, gan attiecībās ar apkārtējiem. Pamēģiniet mainīt apstākļus, piekrītot jauniem darba uzdevumiem vai, piemēram, komandējumam. Izvairieties no spontānas rīcības un nešķērsojiet to cilvēku ceļu, kas var Jums pieteikt karu.

 

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 12., 15.

 

ŪDENSVĪRS

Jums panākumus visās lietās nesīs paaugstināta piesardzība. Ievērojiet veselīgu dzīvesveidu un nodarbojieties paši ar sevi – savediet sevi kārtībā, pamainiet savu stilu vai nopērciet kādas jaunas lietas. Ja Jūs uzskatāt, ka šajā ziņā viss ir kārtībā, nodarbojieties ar lietām, kas nevar tikt atliktas uz ilgāku laiku.

 

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

 

ZIVIS

Jums veiksmi var atnest plēsēja taktika. Pamēģiniet būt vērotāji šajā pasaulē. Ja pamanāt, ka situācija ir izveidojusies Jums par labu, tad ķerieties klāt savam laupījumam. Ja tā nenotiek, vienkārši atpūtieties un atslābstiet, bet noteikti nepalaidiet garām savu lielo izdevību! Astrologi iesaka būt uzmanīgiem, jo šajā periodā ir iespējamas problēmas ar veselību.

Labvēlīgās dienas: 12.

Dienas, kurās jāuzmanās: 14.

 

Leave a Comment