Noskaidro kādas sievietes ciena vīrieši?

Vairākums sieviešu uzskata, ka galvenā īpašība, kas pievelk vīrieša uzmanību – tas ir skaistums. Daļēji var teikt, ka tā tas ir. Skaistums – tā ir vērtība, kam vīrietis pievērš uzmanību pašā sākumā. Taču bez ārēja izskata, skaistai ir jābūt arī iekšējai pasaulei. Ja pievilcīgajam iepakojumam nav satura, un ir tikai tukšums, tad tā “konfekte” ātri vien vīrietim apniks. Tādēļ, lai vīrietis patiešām jūs cienītu – nekoncentrējaties tikai uz dietām un ārējo izskatu. Vairums vīriešu pievērš savu uzmanību apaļīgās formas sievietēm. Esiet tāda kāda esat, taču neaizmirstiet sekot līdzi un pastiprināt savu dabas doto skaistumu. Galvenais ar to aizrauties bez izteikta fanātisma. 

 

Otrā vērtība, kuru vīrieši ciena sievietēs – tas ir raksturs. Kāda gan apbrīnojuši skaista nebūtu sieviete, taču ja viņai ir šausmīgs raksturs, tad diez vai viņai izdosies izveidot ar kādu nopietnas attiecības. Ne katrs vīrietis spēj panest pastāvīgas sieviešu kaprīzes un greizsirdības scēnas. Vīrieši  tādas “īpašās” cenšas ignorēt. Ja Jūs esiet pieskaitāma pie tāda tipa sievietēm – tad nekavējoties mainiet savu raksturu. Vīrieši ciena sievietes, kas prot klausīties, saprast un saprātīgi domāt. Pietam vīrietim vajag izdarīt secinājumu, ka viņš ir pats gudrākais attiecībās un patstāvīgi ir spējīgs pieņemt lēmumus. Apzinīga sieviete necentīsies viņu atrunāt. 

Vecumā no 30 gadiem – vīrieši sievietēs ciena ne ārējās vērtības, bet gan cilvēciskās. Sieviete tiek uzņemta kā potenciāla laulātā un nākotnes māte saviem bērniem. Šajā situācijā tiks vērtēta rūpēšanās, maigums un saprašana. 

Jebkurā vecumā vīrietis sievietē ciena pašpārliecību savos spēkos un humora izjūtu. Sieviete, kura spēj pasmieties par sevi – kura prot nostabilizēt situāciju un izrādīt optimistisku nostāju vienmēr būs vīriešu uzmanības centrā. 

 

Papildus visām iepriekšminētajām vērtībām, kuras vīrieši ievēro sievietēs – var nosaukt vēl pāris. Vienai no tām tiek uzskatīta – sievišķība. Tā ir pievilcīga visiem vīriešiem bez izņēmumiem. Pat ne visskaistākās, bet gan sievišķīgākās tiek izmantotas kā liela veiksme vīriešiem. Sievišķība – tas ir ļoti spēcīgs ierocis, lai iekarotu vīriešu sirdis. 

Uzskaitīt visas vērtības var bezgalīgi, tāpēc tagad apkoposim svarīgāko. Lai kļūtu par sievieti, kuru cienīs vīrieši ir jābūt sievišķīgai, apzinīgai, saprotošai, dzīvespriecīgai un, protams, nevajadzētu aizmirst sekot līdzi savam izskatam un raksturam.

 

Avots: lady-mix.ru

 

Leave a Comment