Sapņi par seksu: kāpēc es tos redzu un ko zemapziņa mums grib pateikt – plašs skaidrojums

sapni-par-seksu-skaidrojums

Ja tie būtu tikai aizraujoši un romantiski…Dažreiz tie ir netīri un pretīgi. Nomodā mums nekas tāds pat prātā neienāktu – kāpēc gan sapnī mūsu zemapziņa sacer šos stāstus? Vai ar mums viss ir labi?

Tas nav nekas briesmīgs, – nomierina psiholoģe, sapņu analīzes speciāliste Lauri Levenberga (Lauri Loewenberg). Šie sapņi neliecina, ka esi perverss. Sapņi par seksu stāsta nepavisam ne par seksu! Vairumā gadījumu šāds sapnis nenozīmē vēlmi pēc fiziska kontakta, bet vajadzību pēc psiholoģiska tuvuma vai vēlmi iegūt kādas iezīmes vai īpašības no sapņa “partnera”.

Ir viens vispārējs noteikums, kas palīdzēs atšifrēt šādu sapņu jēgu – turpina Levenberga. – Padomā – kādas trīs īpašības raksturīgas sapņa varonim (varonei). Nosauc pirmās, kas ienāca prātā. Un tagad novērtē: vai vismaz viena no tām varētu būt noderīga tev? Vai tu sev tādu vēlētos? Lūk! Tas ir tas, ko simbolizē šis cilvēks, un tas ir iemesls, kāpēc sapnī ir sekss ar viņu. Tāpēc nav jāuztraucas un jāuzskata sevi par nenormālu. Sapnis nenozīmē, ka vēlies seksu ar brāli vai draudzenes vīru.

Lasi arī: Sekss trijatā. Kas jāzina, ja šo soli sper, esot ilgstošās attiecībās

 

Un tagad par konkrētākiem vēstījumiem, kas ietverti dažādos sapņu sižetos.

Šķir lapu tālāk, lai noskaidrotu ko nozīmē sapņi par seksu:

Leave a Comment