Iemīlējies līdz ausīm: 6 pazīmes, kas burtiski kliedz par jūtām

Ir daudz pazīmju, pēc kurām pamanīt iemīlēšanos.

Ir vajadzīgs drosmīgs cilvēks, lai jau pašā iepazīšanās sākumā pateiktu par savām simpātijām. Daudzi cilvēki sākumā slēpj uzliesmojušās jūtas, cenšoties “izpētīt situāciju”, tikai retais metas ar galvu iekšā emociju pilnajā jūtu pasaulē.

Psihologi ir sastādījuši sarakstu ar sešām pazīmēm, kas skaidri vēsta par atklātām simpātijām.

Piemēram, iemīlējies cilvēks sarunas laikā obligāti skatīsies acīs. Viņam acu kontakts ir ļoti svarīgs. Tas arī palīdz saprast, vai pastāv kaut mazākās norādes uz abpusējām jūtām.

Cilvēkam, kurš ir iemīlējies, būs pastiprināta vēlme pieskarties savu simpātiju objektam. Laika gaitā kontakta biežums palielinās. Tas var būt nevainīgs uzsitiens pa plecu, mata noņemšana no apģērba, vai tikpat labi apskāviens.

Ja cilvēkam ir simpātijas, viņš sāk kopēt kustības, pozas un žestus. Piemēram, sakrustu kājas, rokās virpina pildspalvu vai kopē citas savas simpātijas darbības.

Lasi vēl: Kāpēc japāņi pie savām mājām izvieto ūdens pudeles: ļoti gudra rīcība

Iemīlējies cilvēks smejas par katru jūsu joku – pat par neveiksmīgiem. Viņam ir vēlme jūs atbalstīt, pat ja joks bija pilnīgi neveiksmīgs. Turklāt var gadīties, ka cilvēks ir tik stipri iemīlējies, ka vienkārši katrs jūsu vārds viņam ir kā medus maize.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Cilvēks, kurš ir jūtu pārņemts, samazina distanci un cenšas uzmanīgi ieiet tavā personīgajā telpā.

Un, visbeidzot, cilvēks, kurš ir iemīlējies, uzdod daudz jautājumu, lai uzturētu sarunu, tādējādi izrādot savu ieinteresētību.

Leave a Comment