Pārtrauciet valkāt šīs krāsas blūzes, ja nevēlaties no ziedošas dāmas kļūt par vecu tantiņu

Pavasarī vēlaties izskatīties jauna un pievilcīga, bet jūsu iecienītās krāsas blūzei pievieno izskatam papildus desmit gadus? Tas bieži gadās sievietēm pēc 50 gadu vecuma.

Jums ir jāspēj pieņemt savu vecumu un ar to saistītās pārmaiņas. Stilisti uzskata, ka pēc 50 sievietēm atveras jauns skaistums, ko ir svarīgi pienācīgi uzsvērt. Un labākais veids, kā tikt galā ar šo uzdevumu, ir tēla krāsu korekcija. Galu galā blūzes krāsai ir liela nozīme ikvienas sievietes ikdienas tēlā.

Diemžēl ādas struktūras un krāsas izmaiņas ir neatgriezeniskas. Pat jaunības injekcijas nespēj pilnībā atjaunot ādas iepriekšējo elastību un skaistumu. Novecošanās procesu var palēnināt, bet pilnībā apturēt to zinātniekiem vēl nav izdevies. Tāpēc lielākā daļa sieviešu cenšas piešķirt ādai svaigu izskatu, izmantojot apģērba krāsu gammu.

Īpaši rūpīgi jāizvēlas auduma struktūra un krāsa tieši tur, kur tie ir tuvu sejai. Ja vēlaties iemācīties pareizi izvēlēties krāsas, vispirms ir jānosaka savs krāsu tips. Kā to izdarīt? Esam sagatavojuši dažus praktiskus padomus.

Lasi vēl: Melnais kaķis mājā: zīmes un interesanti fakti, kas noteikti jūs pārsteigs

Līdz ar vecumu mainās ne tikai gaume, bet arī stils un garderobes krāsas. Un, ja agrāk jūs bijāt sajūsmā par rozā un zilo krāsu, tad pēc piecdesmit gadiem šīs krāsas apģērbā nav ieteicams izmantot. Tāpat nedodiet priekšroku tumšām un zemes nokrāsām. Tās izceļ katru grumbiņu un nelīdzenumu uz sejas un piešķir sejai dzeltenīgu neveselīgu nokrāsu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Un stilisti arī neiesaka lietot nobriedušām dāmām pelēkus toņus. Lai gan tie lieliski sader ar sirmu matu krāsu, bet var piešķirt sejai papildu bālumu. Nepareizi izvēlēta blūzes krāsa var sabojāt visu tēlu, pat ja visi pārējie toņi ir perfekti saskaņoti.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā! 

Leave a Comment