Trīs zodiaka zīmes piedzīvos savu laimīgāko periodu jau aprīļa otrajā pusē

Viņus gaida “baltā svītra”, kas ietekmēs gan personīgo, gan profesionālo darbību.

Astrologi ir sastādījuši prognozi trim zodiaka zīmēm tuvākajai nākotnei. Pēc ekspertu domām, tieši tām ir gaidāms vislaimīgākais periods, kad tās uzplauks visās lietās.

Lauva

Lauvas sajutīs sevī neticamu spēku virzīties uz priekšu. Tas palīdzēs viņiem pieņemt lēmumu veikt krasas pārmaiņas, kas var uzlabot viņu dzīvi. Protams, nereti Lauvas baidās doties nezināmajā, taču nav noslēpums, ka tur, kur ir bailes, ir lieli panākumi.

Nešaubieties par saviem spēkiem, jo esat spējīgi uz daudz ko. Parādiet sava rakstura spēku.

Strēlnieks

Strēlniekiem pavērsies jauni apvāršņi. Tas nozīmē, ka tu vari saņemt interesantu piedāvājumu, no kura nevarēsi atteikties. Ja piekritīsi, drīz vien ieraudzīsi, ka tava dzīve iegūs pavisam citas krāsas.

Profesionālajā darbībā tevi sagaidīs panākumi, finansiālā stabilitāte un atzinība. Taču, lai to panāktu, tev jāpieliek visas pūles. Nesēdi vienā vietā.

Lasi vēl: Jūsu orhideja uzziedēs kā traka, ja laistīsiet to ar šo slepeno sastāvdaļu

Ūdensvīrs

Arī Ūdensvīriem ir gaidāma “baltā svītra”, kas ietekmēs viņu personīgo dzīvi. Ja esi vientuļš, ir laiks vairāk socializēties ar cilvēkiem un veidot jaunas pazīšanās. Tu vari satikt kādu, kurā varēsi iemīlēties no pirmā acu uzmetiena.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Iespējams, iegūsi arī jaunus draugus, ar kuriem kopā piedzīvosi daudz dažādu piedzīvojumu.

 

 

Leave a Comment