Taro prognoze 2024. gada maijam: kārtis sola veiksmi, ja būsiet pietiekoši drosmīgi!

Pēdējais pavasara mēnesis būs veiksmīgs, ja Zvaigžņu zīmju pārstāvji ieklausīsies precīzās Taro kāršu norādes. Lielais Arkāns pacels noslēpuma plīvuru un palīdzēs iedzīvināt svarīgus notikumus.

Katra Taro prognoze ir noderīgu zināšanu avots, kas palīdzēs zvaigznāju pārstāvjiem izvairīties no likteņa lamatām. Taro prognoze iesaka rūpīgi izpētīt izvilktās kartis, lai rastu atbildes uz aktuāliem jautājumiem un saņemtu vērtīgus padomus. Uzmanība un  uzticēšanās priekšnojautām palīdzēs pareizi interpretēt katra Arkāna ieteikumus.

Auns

Maijs sākas ar kārti “Tiesa”, kas simbolizē ilgi gaidīto pabeigšanu un atbrīvošanos no problēmām. Saskaņā ar šo Arkānu Aunam ir svarīgi būt godīgam un ievērot noteikumus, lai izvairītos no problēmām un nepatikšanām. Ir jārīkojas izlēmīgi, bet tajā pašā laikā jāatceras par atbildību un jāpaļaujas tikai uz sevi.

“Velna” kārts brīdina par pārbaudījumiem, kas Aunam būs jāpiedzīvo. Arkāns stāsta, ka pakļaušanās kārdinājumiem un ļaušanās kaprīzēm zvaigznāja pārstāvjiem nepalīdzēs, bet tikai pasliktinās situāciju. Kārts ieteikums ir būt uzmanīgiem un neuzticēties apšaubāmām personām.

Arkāns “Spēks” runā par brīnišķīgu mēneša nobeigumu. Šī kārts liek domāt, ka Auni var īstenot drosmīgus sapņus, ja tic sev un nešaubās par iesāktā darba panākumiem. Ar šo karti arī jābūt uzmanīgam, bet tajā pašā laikā nevilcinieties pieņemt lēmumus.

Vērsis

Mēneša sākums, spriežot pēc “Velna” kārts, būs haotisks. Vērsim nāksies izturēt gribas pārbaudi un nenonākt strupceļā, ļaujoties kārdinājumiem vai pārliecināšanai. Saskaņā ar šo Arkānu piesardzība un spēja kontrolēt savas emocijas ne reizi vien palīdzēs zvaigznāja pārstāvjiem sarežģītā situācijā.

Arkāns “Tiesa” saka, ka Vērsim ir svarīgi aktīvi darboties, lai saņemtu atlīdzību par savu darbu. Kārts arī norāda, ka sarežģīta lieta tuvojas beigām, kas nozīmē, ka nevajadzētu pieļaut nolaidību un paviršu darbu.

Maijs beidzas ar Arkānu “Laimes rats”, kas aicina Vērsi būt pacietīgiem un modriem. Saskaņā ar šo kārti notikumi attīstīsies strauji, bet jūs nedrīkstat steigties un pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Vispirms jāiedziļinās notiekošajā, lai iegūtu varu pār savu likteni.

Lasi vēl: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 6. līdz 12. maijam: daži varēs uzlabot savu dzīvi, citam nāksies saskarties ar nepatīkamām lietām!

Dvīņi

Kārts “Vienmērība” mudina Dvīņus iesākt maiju nevis ar aktīvu darbu, bet gan ar iekšējās harmonijas atrašanu. Saskaņā ar šo Arkānu, ir svarīgi visā pieturēties pie zelta vidusceļa, un tad nepatikšanas atkāpsies, un dzīve mirdzēs jaunās krāsās.

Kārts “Rati” runā par dinamisku maija vidu. Tas nozīmē, ka Dvīņi spēs ne tikai lietas iekustināt, bet arī pabeigt tās īsā laikā. Nav jēgas aizkavēt šo kārti – jums ir drosmīgi jāskatās nākotnē un jādara viss, kas ir zvaigznāja pārstāvju spēkos.

Mēnesis noslēdzas ar “Vientuļnieka” kārti, saskaņā ar kuru Dvīņi varēs nolikt malā lietas un rūpes, atgūt spēkus un baudīt pienācīgu atpūtu. Mēneša beigās būs laiks sākt plānot prioritāro darbu izcelšanu un atteikšanos no novecojušiem darbiem.

Vēzis

“Nā*e” Vēžu lasījumā ir ilgi gaidītās atbrīvošanās kārts. Maija sākumā zvaigznāja pārstāvji varēs atbrīvoties no visa, kas traucē laimei. Tas varētu būt attiecību beigas, kurām nav izredžu, izmaiņas darbībā vai pat krasas dzīves pārmaiņas, kas saistītas ar pārcelšanos uz tālām zemēm.

Kārts “Augstākā priesteriene” liek domāt, ka ir svarīgi beigt maiju bez steigas. Ir pienācis laiks pilnībā uzticēties savai intuīcijai, piebremzēt un rūpīgi analizēt notiekošo. Vēži varēs laicīgi ķerties pie lietas, ja pārstās skatīties uz apkārtni un rūpēsies par savu dzīvi.

Arkāns “Saule” liek domāt, ka Vēži ir uz pareizā ceļa. Saskaņā ar šo Arkānu problēmas pazūd, atbrīvojot vietu jaunām iespējām. Kārts sola ne tikai finansiālu izaugsmi, bet arī iespēju iekarot jaunas virsotnes, iegūt iekšēju brīvību un atbrīvoties no šaubām, kas traucē laimīgai dzīvei.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment