Vingrojumi slaidām kājām: labākais veids, kā iegūt slaidas kājas

vingrojumi slaidām kājām 

Tikai trīs nedēļu laikā šie vingrojumi slaidām kājām dos Jums redzamu efektu! Šie treniņi neaizņems daudz laika – tikai 10-15 minūtes katru rītu – un tu būsi formā!

 

 

Šeit būs trīs vingrojumi slaidām kājām

Tie jādara katru rītu, lai tavas kājas izskatītos slaidas.

Sāc ar šo:

1. Apgulies uz muguras, tad pacel un iztaisno kājas, izstiep kāju pirkstgalus taisnus. Tad saliec labo kāju, un pēc tam kreiso. Pēc tam turpini saliekt šādā veidā kājas aptuveni 1 minūti.

2. Apgulies uz muguras, pacel tās un iztaisno kājas, bet šoreiz nevajag izstiep kāju pirkstgalus. Un tādā pašā veidā saliec labo kāju, un pēc tam kreiso. Pēc tam turpini saliekt šādā veidā kājas arī aptuveni 1 minūti.

3. Apgulies uz muguras, pacel kājas uz augšu un sakrusto tās potīšu rajonā viena otrai pāri. Un tad atkal salieciet kājas, atstājot kājas krustā un ceļus centieties sānus izvērst. Tādā pozā tev jānotur kājas 10 sekundes un tad atkal iztaisno kājas un turi  12 sekundes gaisā kājas, bet neaizmirsti, ka tām jābūt visu laiku sakrustotām. Šis vingrinājums jāpilda 10 reizes pēc kārtas.

Lasi arī: 50 ieradumi: slaidam, skaistam un laimīgam ķermenim

Tas arī viss, ļoti viegli un vienkārši izpildāmi vingrinājumi slaidām kājām.

Ja tev bija interesants šis materiāls, noteikti iesakām izlasīt arī rakstu par  vingrinājumiem, kas vienā rāvienā palīdzēs jums atbrīvoties no tauku nogulsnēm uz gurniem un citviet. Viegls delikāto problēmu risinājums! Spied ŠEIT, lai lasītu!

 

Leave a Comment