1. augusta horoskops – cīnies ar saviem dēmoniem!

#AUNS  Šodien ir svarīgi atstāt savas bailes un šaubas pagātnē, lai varētu spert pirmos soļus pretī saviem sapņiem! Iesaisties izklaidējošās aktivitātēs ar savu ģimeni/tuvajiem – izdosies atjaunot jūsu īpašo saikni!

#VĒRSIS  Raugi, lai tava rīcība šodien ūdensvīra mēness ietekmē būtu patiess atspulgs tavām jūtām, nevis vienkārši vēlme visu kontrolēt vai vienkārši uzmanības pievēršanai. Tevi sagaida, kāds spontāns piedāvājums – piekrīti tam!

#DVĪŅI  Atceries – pieņemt otra viedokli kā iespējami patiesu nenozīmē, ka tev viņam ir jāpiekrīt, bet gan jāpieņem tādu, kāds viņš ir. Centies izvairīties no liekiem strīdiem, vairāk domā, kā tu citiem vari darīt labi, palīdzēt.

#VĒZIS Lai gan ir brīvdiena, tev tomēr ir nepieciešams pieturēties pie ierastās personīgās disciplīnas, īpaši, ja esi veicis kādas pārmaiņas dzīvē. Kādam no mīļajiem būs nepieciešama papildus uzmanība – viņi jūtas nedroši!

#LAUVA  Nesēdi šodien mājās, dodies ārā un izmanto to, ko šī diena tev sniedz! Nevaino sevi par lietām, kas pagātnē nav izdevušās, bet gan izmanto iegūtās mācības, lai drošāk varētu doties nākotnes virzienā!

#JAUNAVA Šodien tavu prātu aptumšos spēcīgās emocijas un vēlmes, ko tevī pamodinās mēness, tāpēc arī šodien nebūs viegli pieņemt lēmumus vai izpildīt apņemšanās. Būs arī jānoliek malā lepnums un.. tu jau zini, kas jādara!

#SVARI  Tu šodien sajutīsies apgaismots, būs gan pilnīga skaidrība gan optimistisks skats uz dzīvi, tāpēc izbaudi šo mirkli – tev ir viss, kas tev ir vajadzīgs! Pret vakaru iespējams saņemsi zvanu ar kādām jaunām, pozitīvām ziņām!

#SKORPIONS Šo brīvo dienu ir jāvelta dvēseles dziedināšanai un emocionālā balansa atjaunošanai, tāpēc visas nesvarīgās aktivitātes ir jānoliek malā. Izmanto savu izdomu, lai atrastu labāku veidu kā tikt galā ar garlaicīgajiem uzdevumiem.

#STRĒLNIEKS  Apkārtējie šodien aktīvi centīsies tevi traucēt – ne jau apzināti, viņi vienkārši nezina, ka tev ir nepieciešams laiks ar sevi, vienatnē un mierā. Iespējams, atradīsi kaut ko tādu, ko pirms mēneša esi pazaudējis – fantastika!

#MEŽĀZIS  Šodien tevī var pamosties tavas slēptākās bailes, vislabāk ir skatīties tām acīs, lai vienreiz par visām reizēm spētu atņemt viņām spēju pār tevi valdīt. Dienas otrajā pusē atgriezīsies tavas optimisms un iedvesmos uz labiem darbiem.

#ŪDENSVĪRS  Tu sapratīsi, ka šī brīža ierobežojumi un blokādes tavā dzīvē ir tevis paša radīti, tāpēc, maini savu uztveri un atraisies no tā visa. Kopumā tev šī diena var izvērsties par visnotaļ veiksmīgu – nav jābaidās riskēt!

#ZIVIS Visi šodien mēģinās vainot tevi savās problēmās, ja nebūsi pietiekami piesardzīgs, būs jāpavada daudz laika sevi aizstāvot. Centies visu uztvert viegli un nepersonīgi, ja nepieciešams, ignorēšana arī ir laba stratēģija!

Leave a Comment