1. marta horoskops – izpēti nezināmo!

#AUNS steigšus jāpabeidz iesāktie darbi, kurus pēdējās nedēļās biji iekavējis, jo drīz tavā dzīvē sāksies pavisam jauns posms. Ja sirds tev skaidri nespēj pateikt, ko tā grib, ir vērts likt lietā arī savu intuīciju. Šodien mājās sēdēt tev vienkārši nedrīkst!
#VĒRSIS nekur tālu netiksi, ja šodien pievērsīsies ierastajai rutīnai, tāpēc uzticis savus ceļus šodien visumam. Ja rodas kādas aizķeršanās elpo dziļi un saglabā mieru. Vakarā uzaicini savus mīļākos cilvēkus pie sevis vai ieplāno kādu interesantu pasākumu.
#DVĪŅI pēc ne pārāk vieglās nedēļas tu esi pelnījis šo dienu veltīt sev un tikai sev! Tikai pēc tam, kad būsi ticis galā ar balansa atjaunošanu un sevis lutināšanu, vari pamest māju un smelties enerģiju esot kopā ar saviem mīļajiem!

 

#VĒZIS Tavs talants saprast ko cilvēki vēlas (kā arī spēja to dot) tevi šodien padarīs par populāru cilvēku. Sarežģītais lēmums, kurš ir pārņēmis tavu prātu, vēl kādu nedēļu būs jāatliek, tici, tā būs labāk! Caur sapņiem saņemsi kādu svarīgu informāciju.
#LAUVA vēža mēness iespaidā atgriezīsies tavas cerības par nākotni, radīsies labas idejas! Šodien citi mēģinās dienu plānot tavā vietā, kas nozīmē, ka tev ir divas iespējas – spirināties un pretoties, vai arī padoties tam (ieteicamā izvēle).

 

#JAUNAVA šodien un vēl pāris dienas vari neiespringt uz kaut kā darīšanu – saules iespaidā viss tāpat tiks bremzēts. Tev trūkst svarīgas informācijas kādā jautājumā, tāpēc pirms akli kādam uzticies, nogaidi – drīz viss pats pie tevis atnāks!

 

#SVARI mēness uz tevi atstās spēcīgu iespaidu – radīsies vēlēšanās iet mazāk zināmus ceļus. Nesteidzies, izpēti nezināmo teritoriju, tas var palīdzēt atklāt tevī kādu jaunu šķautni par kuras eksistenci tu neesi zinājis. Šodien dari tikai to, kas tev iet pie sirds!
#SKORPIONS Ir laiks paskatīties uz savas dzīves dažādajām daļām, kurās trūkst disciplīnas un kārtīgas robežas – tu šobrīd ciet no tā. saules iespaidā šodien būsi izteikti sociāls, kas radīs spontānas vēlmes, piedzīvojumu meklēšanu.

 

#STRĒLNIEKS ja šodien spēsi dot citiem savu laiku vai atbalstu, saņemsi atpakaļ daudz vairāk nekā biji gaidījis – ne tikai no apkārtējiem bet arī no visuma! Ja dari ko tādu, ko iepriekš neesi darījis, labāk sekot līdzi instrukcijām, lai nerastos stulbas situācijas.
#MEŽĀZIS šodien būs jābūt atvērtākam pārmaiņām un jāspēj pielāgoties. Atklāsi to, kāpēc bija vajadzīgi daži ierobežojumi, dienas beigās būsi par to pateicīgs! Iespējams atklāsi papildus naudas līdzekļus – tiec galā ar iekavētajiem maksājumiem/parādiem!

 

#ŪDENSVĪRS esi uzmanīgs – šodien viss jādara ar piesardzību, jo pastāv liela iespēja, ka notiks kāds negadījums. Ja dosies ārā socializēties, šodien izjutīsi, ka esi uzmanības centrā, tāpēc esi gatavs, ka tev būs jādalās ar saviem labākajiem stāstiem!

 

#ZIVIS šodien nebūs viegli atšķirt melus no patiesības, tāpēc prasi palīdzību uzticamam cilvēkam vai meditē. Saņemsi kādu spontānu piedāvājumu, kas ļaus ne tikai izklaidēties, bet satiksi cilvēkus, kurus neesi redzējis gadiem ilgi!

Leave a Comment