10 idejas lieveņa rotāšanai ar neparastām ziedu kompozīcijām

Milzīgs māla ziedu pods

Ja vēlies atrauties no ierastā, vari pāriet no keramiskajiem podiem uz māla podiem. Liels pods būs laba detaļa uz tava lieveņa, bet poda tonis veidos lielisku fonu krāšņiem ziediem.

Vari pamēģināt skaistus rozā vai jebkuras citas košas krāsas ziedus – piemēram, acālijas, rozes vai neļķes.

Sukulentu stādījumi

Daudzi cilvēki izvēlas ziedus, lai rotātu savus dārzus – rozes, peonijas, narcises un citas puķes. Tomēr sukulenti mājas priekšpusē arī izskatās labi. Tie nav rozā, zili vai violeti kā daudzi citi ziedi, bet tiem ir sava unikāla pievilcība, kas noteikti uzlabos dārza kopējo izskatu. Tu vari iestādīt lielākus un mazākus sukulentus vai iestādīt tos vairākos podos.

Pītie grozi

Tie var radīt lauku atmosfēru un padarīt tavu priekšdurvju apvidu zemnieciskāku – ja tāda ir tava vēlēšanās. Šie grozi kopā ar ziediem atgādina par Provansu, kas slavena par saviem lavandas laukiem. Tāpēc, ja vēlies piešķirt mazliet franču stila, iegādājies pītos grozus un piepildi tos ar skaistiem ziediem. Lavandas izvēlēšanās arī pildīs tavu dārzu ar brīnišķīgu smaržu.

Antīks dekors

Ja esi antīku lietu cienītājs, ir daudzi veidi, kā vari izdekorēt savu lieveni – sākot ar pašizveidotām līdz veikalā nopirktām lietām. Vēlamies tev parādīt kaut ko citu – tas ir, kā atkal rast pielietojumu veciem priekšmetiem, šajā gadījumā šim krēslam. Jo vecāks, ar izbalējušu krāsu, tas būs, jo labāk izskatīsies. Ieliec tajā puķu podu, sakārto dažus mazākus podus ap to.

Lieveņa minipodi

Tā vietā, lai izvēlētos vienu vai divus lielus podus, tu vari sagādāt vairākus mazus podus un katrā no tiem iestādīt atšķirīgu puķi. Tu vari sinhronizēt krāsas vai iestādīt dažādus augus, bet vienā krāsā. Tas rada daudz iespējas! Kad esi pabeidzis stādīt, sakārto podus durvju priekšā vai uz kāpnēm, ja tev tādas ir.

Lasi vēl: Septiņi dabīgi līdzekļi, kas palīdzēs no piemājas dārza atbaidīt ērces

Podi ar uzkrāsotiem punktiņiem

Sakrauti podi ir populāri dārzniecībā, bet, ja tev liekas, ka ar tiem nepietiks, lai radītu akcentu tavā dārzā, pamēģini podus izdekorēt pats. Sagatavo krāsu un otas un ļauj savai iztēlei vaļu! Mēs pilnībā saprotam, ja tavas mākslinieciskās prasmes, visticamāk, nav spīdošas, tāpēc parādām šo ideju – tajā ir redzami vienkārši uzkrāsoti punktiņi. Tos ir viegli uzzīmēt, un tie izskatās labi!

Zemnieciskā fasāde

Katru reizi, ieraugot zemniecisko stilu, tajā ir kaut kas piesaistošs. Tas izstaro siltumu un omulīgu māju auru, kurai nevar pretoties! Ja tu vēlies, lai arī tavs lievenis ir tāds, vienkārši izvēlies vecus, lietotus podus vai arī nokrāso tos tā, lai tie izskatītos veci. Iestādi tajos savus mīļākos ziedus, un lievenis būs tava mīļākā vieta.

Vairāki puķu podi

Šī ir lieliska ideja tiem, kuriem nekad nav gana daudz puķu viņu dzīvē! Risinājums ir vienkāršs – iestādi tik daudz, cik vien vari, un tie kalpos kā lielisks lieveņa dekors. Ar tik daudz skaistiem ziediem uz tava lieveņa, mēs esam pārliecināti, visi, kas ies garām tavai mājai, atskatīsies!

Senas piena kannas pods

Kas pirms daudziem gadiem tika izmantots kā piena kanna, šodien tas var tikt pārvērsts par unikālu puķu podu. Liela, veca un sarūsējusi, šāda piena kanna var būt lielisks lauku iedvesmots puķu pods! Ar puķu un lentes palīdzību tā var kļūt par lielisku puķu podu. Bet, ja uz tās ir rūsa, tev vajadzētu uzmanīties, lai nesagriezies!

Augļu groza pods

Tā vietā, lai aizmestu augļu grozus, kurus tev iedeva vecmāmiņa, radi tiem pielietojumu kā puķu podiem! To šarms piešķirs lielisku izskatu lievenim! Tā kā tie ir no koka, pievieno oranžas krāsas ziedus un būsi radījis lielisku rudens noskaņu! Protams, jebkura puķe izskatīsies skaisti, tāpēc tā ir tevis paša izvēle.

Avots: 

Leave a Comment