10 maģiski noslēpumi, ko glabā jūsu kaķis

Četri noslēpumi: kaķi var sazināties ar dēmoniem un citām bezķermeniskām būtnēm. Viens no spilgtākajiem piemēriem ir braunijs. Ļoti bieži kaķa vai kaķa uzvedība ir izskaidrojama ar braunija ietekmi. Viņš vienkārši sazinās ar mājdzīvnieku un virza savu prātu tur, kur tas viņam nepieciešams. Dusmu uzliesmojumi var liecināt par ļaunā braunija klātbūtni. Šajā gadījumā ir svarīgi nevis pārnest dusmas uz savu kaķi, bet gan nomierināt un sarunāties ar pašu brauniju.

Piektais noslēpums: kaķi prognozē nākotni. Ja pēkšņi jūsu mājdzīvnieks sāka uzvesties dīvaini, tas nav labi. Mēģinājumi izskriet uz ielas vai iziet no mājas jebkādā veidā rada nepatikšanas. Tādējādi kaķis var paredzēt Zemes seismiskos traucējumus, gāzes noplūdes, turpmākus ugunsgrēkus un daudz ko citu. Un, ja kaķis ir vienkārši agresīvs, tuvākajā nākotnē sagaidiet problēmas ar savstarpēju sapratni.

Sestais noslēpums: kaķi un kaķi var izraisīt pravietiskus sapņus. Ja jums bija sapnis, pēc kura jūs uzreiz pamodāties un redzējāt savu mājdzīvnieku tuvumā un neguļat, tas nozīmē, ka sapnis parāda nākotni vai norāda, kā rīkoties. Tādā veidā mājdzīvnieks atbild uz jums svarīgiem jautājumiem.

Septītais noslēpums : kaķi glābj māju no mirušo cilvēku spoku negatīvās ietekmes. Daudzi cilvēki bieži ir dzirdējuši, ka daži viņu draugi paši ieslēdz ūdeni, vai kāds naktī staigā pa dzīvokli. Tas nav neviens cits kā gars. Kaķi viņus izdzen ārā, liekot viņiem atstāt māju vienam. Tādā veidā viņi aizsargā to, ko viņi pamatoti uzskata par savu: jūs un jūsu mājas. Bet jūs varat piedot savam drosmīgajam mājdzīvniekam šādu pašapziņu.

Astotais noslēpums: šie mājdzīvnieki spēj absorbēt bojājumus vai spēcīgu lāstu un nomirt, atdodot dzīvību, lai glābtu savus saimniekus. Ja kaķis nomirst bez redzama iemesla, tas bieži vien liecina, ka kāds ir mēģinājis jūs kaitināt.

Lasi arī: Ko dara zvaigžņu zīmju pārstāvji iekrītot peļķē

Lasi arī: 5 neparasti veidi, kā piesaistīt naudu

Noslēpums deviņi: kaķi dziedē brūces, slimības un kaites. Tie, kas cieš no locītavu sāpēm, bieži pamana, ka kaķi sēž blakus un vienkārši sēž. Viņi jūt jūsu sāpes. Murrājoši kaķi neizskaidrojami izārstē jebkuru kaiti.

Desmitais noslēpums: kaķi un kaķi lieliski atpazīst sliktus cilvēkus. Ja mājdzīvnieks, ieraugot svešinieku, uzvedas mierīgi vai pat staigā viņa rokās, viesim var uzticēties. Ja nē, šī persona ir negatīvas enerģijas avots, ko izraisa negatīvas domas un emocijas. Tomēr šis padoms ir labs tikai tad, ja jūsu mājdzīvnieks ir vesels un vienmēr mierīgs.

Šie desmit noslēpumi palīdzēs labāk iepazīt savu kaķi. Un arī par to, kādi cilvēki pārkāpj tavas mājas slieksni, kāda ir tās enerģija un vai ir vērts to stiprināt ar svecēm un rituāliem.

Leave a Comment