10 neparasti apsveikumi, ko katra sieviete vēlas saņemt 8. martā

2. Pārvarot kilometrus un attālumu, pie tevis lido mans apsveikums Starptautiskajā sieviešu dienā. Tu esi gudrākā, skaistākā un unikālākā sieviete uz Zemes.

LASI ARĪ: Vai acis ir mūsu dvēseles spogulis?

3. Tu vari darīt gandrīz visu, ko vēlies.

Tu vari ienirt dziļākajā okeānā un iekarot augstākos kalnus. Būt par ārstu, skolotāju vai lidot lidmašīnā. Tu vari saskarties ar grūtībām, bet turpināt iet ar augsti paceltu galvu.

Tu esi spēcīga, skaista, laipna, gudra un spēcīga! Tu esi īsta sieviete, un šodien ir tava diena! Apsveicu 8. martā ar Starptautisko sieviešu dienu!

4. Es vēlos apsveikt 8. martā gudrāko, burvīgāko un skaistāko sievieti uz šīs planētas!

Ļaujiet pavasara brīvdienai dot lielisku noskaņojumu, sieviešu laimi, emocionālo un garīgo izaugsmi.

Šajā dienā es novēlu tev tīru, patiesu mīlestību, patiesus draugus un draudzenes, labklājību, labu veselību, vienkāršu sieviešu laimi un daudzus sirsnīgus smaidus.

5. Varbūt mēs nevaram redzēt un dzirdēt viens otru tik bieži, cik vēlamies. Bet domas par tevi piepilda manu sirdi ar trīsām un maigumu.

Es vienmēr domāju par tevi! Atmiņas par dienām, kad tu biji blakus man, mūžīgi manā sirdī. Apsveicu 8. martā mīļāko, dārgāko un labāko sievieti uz Zemes!

6. Tu – kaislība, tu – noslēpums, tu – maģija! Novēlu laimīgu sieviešu diena manai īpašajai sievietei.

LASI ARĪ: Kāda būs personīgā Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve 2019. gadā?

7. Dažas sievietes ir saule, tas ir skaists saullēkts un saulriets, tas ir neapstrādāts ziedu pumpurs.

Tu esi viena no viņām. Tu esi sieviete vārda pilnā nozīmē. Apsveicu 8. martā tevi!

8. Šajā dienā putni laimīgi dzied, ziedi zied, un gaiss smaržo pavasarīgi. Tas ir pavasara svētki, saules un pavasara noskaņa. Šī diena ir veltīta īstām sievietēm.

Apsveicu 8. martā mana mīlestība! Ļauj tavai dzīvei piepildīties ar smaidiem, ziediem un laimi!

9. Tu esi brīnišķīga saimniece, mīļotā sieva un brīnišķīga māte. Tu esi īpaša, salda, mīloša. Tu esi īsta sieviete! Man ir paveicies, ka blakus man, ir tāda kā tu.

Laimīgu sieviešu dienu, mana dārgā meitene!

10. Tavs smaids izgaismo manu dzīvi, un diena kļūst gaišāka un gaišāka. Tu esi saules stars un dzīvības rasas piliens. Tu esi sieviete, kuru katru dienu, katru stundu, katru sekundi vēlos lutināt, apskaut un skūpstīt.

Tu esi mans atbalsts, mans spēks, mans iedvesmas avots. Es tevi ļoti mīlu, ka dažreiz šīs jūtas ir grūti aprakstīt vārdos. Tās mani piepilda, un es vēlos tās izkliegt visai pasaulei.

Tu esi mans labākais draugs un mana mīlestība, tu esi mans Visums, mana pasaule griežas tikai ap vienu sievieti – tevi. Apsveicu 8. martā mana mīlestība! Es novēlu tev lielisku un bezgalīgu laimi.

avots: infoniac

Leave a Comment