10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmi Mežāzis

Piektais fakts: Mežāži draugus izvēlas vienreiz un uz mūžu. Draudzība ar Mežāzi bieži ir sarežģīta. Šīs zīmes pārstāvji ir prasīgi pret sevi un sev tuvajiem, un reizēm izrāda pārmērīgu aprūpi, cenšoties izrādīt savu draudzību vai mīlestību. Bet, ja esi starp tuvākajiem Mežāža draugiem, tad novērtē to: bieži vien ļoti vējains mīlestībā, draudzībā, Mežāža cilvēki ir neparasti uzticīgi, godīgi un vienmēr gatavi palīdzēt.

Sestais fakts: gandrīz 60% Mežāžu mēdz ciest no ādas slimībām. Zvaigžņu eksperti šo faktu skaidro ar Mežāžu patrona planētas – Saturna – ietekmes negatīvo pusi. Pateicoties Saturnam, Mežāži parasti ir mērķtiecīgi un asprātīgi cilvēki. Bet, paliekot iekšēji neaizsargāti un jūtīgi, Mežāži cenšas to neizrādīt, paturot visu sevī un neizrādot. Tieši šī nespēja atklāti izrādīt savas jūtas bieži noved pie psiholoģiskas nelīdzsvarotības. Fiziskajā ķermenī nelīdzsvarotība izpaužas ar dažādām ādas slimībām.

Lai samazinātu vai pilnībā noņemtu negatīvo stāvokli, ir īpaši paņēmieni, kā  atbrīvoties no negatīvām domām.

Septītais fakts: Mežāži pastāvīgi pārvar savu slinkumu. Šīs Zīmes pārstāvji vienmēr ir spītīgi un pedantiski savā darbā, bieži vien viņi nemaz neprot atpūsties un aizmirst par miegu un pārtiku, kādu lietu aizrauj. Taču retais zina, ka dažkārt Mežāžiem var apnikt jebkurš, pat vismīļākais darbs un riebjas mājsaimniecības darbi, un tikai iedzimta atbildības sajūta var likt pārvarēt sevi un savu slinkumu.

Astotais fakts: Mežāži ir neapdomīgi it visā. Piemēram, viņi sasniegs jebkuru pozīciju un jebkuras personas uzmanību, tiklīdz dos mājienu, ka tas nav iespējams. Ar nepietiekamu pašdisciplīnu šīs zīmes cilvēki kazino var zaudēt katru pēdējo santīmu.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem

Lasi arī: Dzīves likumi: bumeranga princips katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Devītais fakts: Mežāži spēj saprast jebkuru cilvēku. Dažām Zvaigžņu zīmēm ir smalka jutība pret cilvēku emocijām, taču Mežāžiem biežāk nekā citiem tiek atstāta reta empātijas dāvana. Jebkurā brīdī spējot iejusties sarunu biedra vietā, Mežāži dažkārt spēj iekļūt viņa būtībā minūtes laikā un paši saprast, vai viņu priekšā stāv labs vai slikts cilvēks.

Desmit fakts: Mežāžiem patīk grūtības. Šķēršļi ceļā uz mērķi nereti tikai uzkurina Mežāžu sajūsmu, un grūtības sasniegt vēlamo padara uzvaru nozīmīgāku un nozīmīgāku.

Tagad noslēpumainie un daudzpusīgie Mežāži tev kļūs mazliet skaidrāki, un  saderības prognoze pateiks, kuras Zīmes viņiem blakus var pastāvēt visharmoniskāk. Mēs novēlam jums vienmēr saprast vienam otru un atcerēties, ka katrs cilvēks ir unikāls.

Leave a Comment