10 vārdi un domas, kas piesaista neveiksmes

Trešā doma . “Es pastāvīgi lūdzu Dievu, lai Viņš man kaut ko dod, bet Viņš nepalīdz, un tas nozīmē, ka es viņam vairs neticēšu . “

Lūdzot Dievam materiālus labumus, tu esi ego slazdā (“Es gribu tā”, “Man vajag tā”), bet Dievs nav savtīgu vēlmju izpildītājs.

Ceturtā doma“Varu nopirkt kaut ko tādu, ko nevaru atļauties uz kredīta, jo summa mēnesī nav liela, un tagad dabūšu jaunu,” “Pirkumu paņemšu tūlīt un naudu uz kredīta atdošu pēc kāda laika. mēnesī,” “visi ņem kredītu, un es to ņemšu . “

Iekļūšana parādu slazdos negatīvi ietekmē dzīves gaitu. Kredītu ērtības ir ilūzija, bet sajūta, ka esi kādam parādā, ir reāla. Parādnieki bieži cieš no depresijas un zaudē veselīgu miegu. Neuzņemieties parādus un izvairieties no kredītiem, jo ​​tādā veidā jūs paliekat parādā apkārtējai pasaulei.

Piektā doma“Man nepatīk mans darbs, bet es nevaru aiziet, pretējā gadījumā es palikšu bez naudas . “

Bailes no nākotnes ir spēcīgas emocijas, kas neļauj jums virzīties tālāk. Dažreiz tas liek jums gadiem ilgi strādāt darbu, kas jums nepatīk, vai jūs dzīvojat, sapņojot par pārcelšanos uz citu pilsētu. Starp darbību un bezdarbību jums ir jāizvēlas darbība, tikai paliekot mierīgā, apzinātā stāvoklī.

Sestā doma“Ja es to nebūtu izdarījis, viss būtu savādāk . “

Mani vajā vainas sajūta par jau notikušo, es gribu kaut ko mainīt, bet ir par vēlu, un viņi bieži saka: “ja es nebūtu ieradies šajā pilsētā, tas nebūtu noticis”, “ja es nebiju nopircis automašīnu.” , tas nenotika” un tā tālāk. Pieņemiet visu, kā tas ir, citādi tas nevarēja notikt.

Septītā doma“Es zinu, ka jūs to nevarat izdarīt, šī būs pēdējā reize . “

Šķiet, ka grēks nav kaut kur pagātnē un nevis pie manis, bet ar kādu, bet tas ir ar tevi jau šeit un tagad, tas tev saka: nu, paklūpi vēl reizi, jo tu esi bezspēcīgs un nespēj pretoties. Un tagad tu atkal esi paklupis, parādot savu gara vājumu. Neveiksme dzīvo grēkā, tā piesaista neveiksmi.

Neļaujieties kārdinājumam: pārliecinot sevi, ka “šī ir pēdējā reize”, jūs maldināt sevi.

Astotā doma“Pirms tam viss bija labi un man viss izdevās, bet pēc šī incidenta man viss apstājās. Un tagad es nevēlos neko citu . “

Piedzīvotas skumjas, pieļauta kļūda, nepiepildīts sapnis, spēcīgs aizvainojums – lai tas viss paliek pagātnē. Atcerēties katru šādu notikumu nozīmē dzīvot vakardienā. Izvairieties no šādiem vārdiem un sentimentiem. Mums jāiet uz priekšu, jo dzīve turpinās.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

Devītā doma“Es visu darīšu labāk nekā citi, un visi mani apskaus . “

Gatavojot sevi panākumiem, bieži ir pieņemts teikt: “Man izdosies”. Formulējot šādu domu, nenodod savu dvēseli lepnuma rīcībā, nedomā, ka kļūsi labāks par kādu vai izraisīsi ienaidnieka skaudību. Lielīties ir tas pats, kas skaudība, un lieloties var atpazīt skaudīgu cilvēku.

Desmitā doma“Es nevaru”, “Es baidos” .

Nekad nerunājiet skaļi un nedomājiet pie sevis, ka jūs, iespējams, nespēsit tikt galā ar kaut ko. “Es nevaru” ir garīga sakāve un sava vājuma atzīšana. Bet tu biji radīts stiprs un ienāci šajā pasaulē kāda iemesla dēļ.

Meistardziedniece Jeļena Mihailovna , palīdzot cilvēkiem, citē serbu vecākā Tadeusa teikto: “Kādas ir tavas domas, tāda ir tava dzīve”.

Lai dzīvē neko nepalaistu garām, lai dziļi elpotu, ir jāvirzās uz priekšu drosmīgi, nepakļaujoties bailēm. Māņticības balstās uz bailēm. un var ciest vāja psihe. Stipriniet savu izturību, tā ir veiksmes un panākumu zelta atslēga: kur ir Dievs, tur vienmēr ir panākumi. Svētais taisnais Jānis no Kronštates mums, pareizticīgajiem, deva pavēli: “Kristiet, nedaliet sevi labajā un ļaunajā.”

Leave a Comment