Horoskops 2023. gada 12. septembrim: esiet gatavi darboties, enerģija plūdīs pāri malām

♈ Auns

Šodien jūs varat pārvietot kalnus, kas nozīmē, ka labāk dienu veltīt biznesam, nevis atpūtai. Bet, ja tomēr nolemjat atpūsties un pavadīt šo dienu draugu vai ģimenes lokā savam priekam, izvēlieties aktīvas aktivitātes – dodieties uz akvaparku, makšķerēt vai sēņot.

♉ Vērsis

Šodien horoskops aicina būt pēc iespējas saprātīgākiem, izmest visas emocijas un paļauties tikai uz loģiku. Vakars var atnest nelielu vilšanos, nepatīkamo patiesību par cilvēku uzzināsiet no savas vides.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

♊ Dvīņi

Nav labākā diena sarunām – šodien jūs burtiski esat pieķēries savām interesēm un nespējat ņemt vērā citu intereses. Vienošanos panākt neizdosies, taču iespēja sastrīdēties līdz šķembām ir ļoti liela.

♋ Vēzis

Šodien tevi apciemos tik daudz ideju, ka noteikti nespēsi visu uzreiz pārdomāt. Lai “nepazaudētu” kādu interesantu domu, nešķiries no piezīmju grāmatiņas līdz vakaram un pieraksti visu, kas ienāk prātā. Tad padomājiet par to bez steigas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment