Kā atbrīvoties no depresijas: Natālijas Pravdinas padoms

Depresija ir nopietna slimība, kas var nopietni kaitēt jūsu veselībai un traucēt normālu funkcionēšanu. Natālija Pravdina zina, kā pati atbrīvoties no slimības, neizmantojot ārstu palīdzību un tabletes.

Labvēlīga vide

Natālija Pravdina  ir liela eksperte fenšui jomā. Viņa zina burtiski visu par labvēlīgu mājas vidi. Ar pareiza interjera palīdzību jūsu mājās jūs varat sasniegt garīgo harmoniju un normalizēt savu iekšējo stāvokli.

  • Gaisma ir galvenais palīgs vitalitātes saglabāšanā! Atbrīvojieties no biezajiem aizkariem un ielaidiet sauli savā guļamistabā. Silta enerģija palīdzēs atbrīvoties no depresijas.
  • Svaigs gaiss ir otrs svarīgais punkts. Dzīvoklis ir regulāri jāvēdina. Tas jādara pirms gulētiešanas un no rīta. Izvairieties no aizsmakuma — ļaujiet tam būt nedaudz vēsam mājās, jo tas ir labs jūsu vispārējam stāvoklim un palīdz garīgi noskaņoties uz labāko.
  • Liels skaits spoguļu kaitē prāta stāvoklim. Atstarojošā virsma, kas parādās ik uz soļa, var nomākt un veicināt tumšas domas.
  • Ūdens attēls vai neliela dekoratīva strūklaka palīdzēs sasniegt enerģijas līdzsvaru un nomierināt nervus. Fen Šui ūdens vienmēr ir bijis harmonijas un tīrības simbols.
  • Atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām. Izmetot no mājām nevajadzīgos atkritumus, jūs ne tikai atjaunosiet kārtību, bet arī atbrīvosiet sevi no negatīvisma.
  • Tīrā dzīvoklī dzīvot ir vieglāk! Šis svarīgais noteikums palīdzēs jums sakārtot lietas galvā, un jūs varat viegli atbrīvoties no depresijas.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

Jūsu mājas ir jūsu cietoksnis! Tāpēc viņš ir jāaizsargā ne tikai no ārējām nepatikšanām, bet arī no slimībām, kas cenšas iekļūt iekšā. Dzīvoklī jājūtas droši un tikai pozitīvai atmosfērai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment