10 vārdi un domas, kas piesaista neveiksmes

Dažreiz, neskatoties uz mūsu pūlēm, mums neizdodas sasniegt savus mērķus. Iemesls tam ir negatīva attieksme, kuru mēs piesaistām, to negribot. Tātad mūsu domu, vārdu un negatīvās enerģijas dēļ ceļā uz panākumiem rodas šķēršļi. No tiem atbrīvoties palīdzēs dziednieces Jeļenas Mihailovnas padoms.

Pieņemšanas laikā Jeļena Mihailovna bieži palīdz cilvēkiem atbrīvoties no sliktas dzīves sērijas. Lai radikāli uzlabotu savu likteni, bieži vien pietiek sekot dziednieka ieteikumiem un atbrīvoties no vārdiem un domām, kas noved pie neveiksmēm un piesaista nepatikšanas. Strādājot pie sevis un atbrīvojoties no tām, nebaidoties no Dieva palīdzības, ticot Viņam un saviem spēkiem, jūs varat izvairīties no daudzām neveiksmēm. Jeļena Mihailovna identificē desmit visbiežāk sastopamās negatīvās domas:

Pirmā doma . “Es visu daru pareizi, bet joprojām neko nevaru izdarīt. Tas nozīmē, ka tas ir kāds vai kaut kas, kas man traucē un sabojā manus plānus .

Vainojot visu citu, jūs zaudējat kontroli pār situāciju un pat pār dzīves gaitu kopumā. Jūs noliekat atbildību par to, kas ar jums notiek, citai personai un vairs nevarat pārvaldīt savu dzīvi. Piedzimst tikai dusmas, un jūs nonākat strupceļā.

Otrā doma . “Es esmu parasts cilvēks, tāpat kā mani vecāki”, “mana dzīve ir neievērojama, un es to nevaru mainīt”, “manī nav nekā neparasta, es nepārspīlēšu”, “Es nedzīvoju bagāti. , tas nav tā vērts.” sākt” un tā tālāk.

Lasi arī: Dārza darbu kalendārs no 2023.gada 10.-18. septembrim: ja vēl neesat paspējuši novākt sīpolus, tad tam ir laiks

Lasi arī: Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

Jūs gatavojaties neveiksmei. Izrunājot šādus vārdus, tu pat nemēģinot atgrūdi visu, ko Liktenis tev piedāvā. Pastāv jēdziens “nedzimuši panākumi” – tu noskaņojies uz to, neļaujot izvērsties savam potenciālam.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment