Šiem Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem ir spēcīgi zaļie īkšķīši

Ne katrs var kļūt par prasmīgu vasarnīcas iemītnieku vai dārznieku. Gadās, ka cilvēkam ir liela vēlme audzēt mājas vai dārza augus, bet praksē tas izrādās slikti. Kāpēc tas notiek? Vai tas ir grūts uzdevums?

Zvaigžņu eksperti ir pārliecināti, ka dažas zvaigžnu zīmes audzē augus labāk nekā citas. Tā speciālisti skaidro parādību, ka vienam pat panīkusi zieds iesakņosies un bagātīgi uzziedēs, bet citam pat labākās sēklas dod viduvēju ražu. Sakritība vai modelis?

Vasarnīcu iedzīvotāji un dārznieki

Tāpēc šodien mēs iesakām noskaidrot, kuri ir labākie vasarnīcu iedzīvotāji un dārznieki saskaņā ar zvaigžņu zīmi. Mēs arī jums pateiksim, kurām zīmēm, pēc ekspertu domām, ir visgrūtāk tikt galā ar vasarnīcu lietām pat ar spēcīgu vēlmi.

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Labākie vasaras iedzīvotāji un dārznieki

Vērsis

Šī zvaigžņu zīme tiek uzskatīta par, iespējams, auglīgāko. Vērša gādīgās rokas spēj dot dzīvību pat sausam kociņam, nemaz nerunājot par kvalitatīvām sēklām vai stādiem. Tomēr jāatzīmē, ka Vērsis bieži izrāda pārmērīgu rūpību, kas var pat sabojāt gala rezultātu. Tāpēc šiem cilvēkiem ir jāatrod līdzsvars ar laistīšanu un mēslojumu, jāzina, kad apstāties.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment