10 viltības, kā vīrieši apiet sievietes ieteikumus tievēšanai. Kā viņus pārspēt?

Noteikums nr. 1: neēd pēc 18:00

Vīriešu versija: pulksten 00:01 nesties pie ledusskapja, čaukstināt desas iepakojumu un grabināt kastroļus nav noteikuma pārkāpums. Nu, un kas tur tāds, mīļotā, – sākusies taču jauna diennakts, skaitītāji ir atjaunoti! Bet pēc pulksten 18.00. viņš atkal neēdīs – viss ir pēc grafika!

Adaptētais variants: starp pusdienām un brokastīm jāpaiet 12 stundām.

Noteikums nr. 2: ievēro atslodzes dienu

Vīriešu versija: atslodzes diena nav tas pats, kas atslodzes rīts vai atslodzes vakars. Bet pusdienas taču viņš godīgi palaida garām.

Vai vēl ļaunāk: viņš, sviedriem līstot, strādā, bet Jūs no viņa slēpjat pat ēdienu? Pie velna visu tievēšanu! Kas viņu mīl, mīl viņu visādu!

Adaptētais variants: nesakiet, ka atslodzes dienas vīriešu psihe nespēj izturēt. Saplānojiet dienu tā, lai vīrieša ceļā ēdiens būtu: a) reti b) veselīgs. Vai arī atsakieties no šīs idejas vispār! Steidzama draugu pārvākšanās, garš pārgājiens, mēbeļu salikšana, dārza rakšana – izmantojiet dažādas metodes, lai novērstu uzmanību no ēšanas.

Noteikums nr. 3: izslēdz no ēdienkartes treknus ēdienus

Vīriešu versija: viskijs nav trekns. Bet to, ka no alkohola cieš aknu funkcija un nekontrolētos apmēros aug miesas – tas jau ir kas cits.

Adaptētais variants: sastādiet aizliegto produktu sarakstu. Ierobežoti lietojamiem norādiet daudzumus, ko drīkst lietot noteiktā laika posmā.

Noteikums nr 4: mazāk ēd saldumus

Vīriešu versija: viņš neēda piena kokteili ar šokolādes sīrupu – viņš to dzēra!

Adaptētais variants: drīkst visu. No rīta līdz pusdienām. Šajā laikā ir mazāk iespēju ieskriet iemīļotajās ātrajās ēstuvēs pēc kaudzes saldumu, trekniem un sālītiem ēdieniem. Un apēstajām kalorijām, tieši otrādi, ir vairāk iespēju dienas laikā “sadegt”.

Noteikums nr 5: izvēlies mazkaloriju produktus

Vīriešu versija: majonēze ar “nulli kalorijām” un gāzētie dzērieni “light” ir izdomāti vīriešu tievēšanai! Un kāda gan starpība, cik steikus viņš apēda? Tā taču ir mazkaloriju teļa gaļiņa!

Adaptētais variants: sastādiet ēdienkarti. Pašu drošībai nodrošinieties jau laikus ar sarakstu un ēdiena apjomu tievēšanai: ja viņš uzskatīs, ka diētiskais ēdiens nav ēdams, viņš tā vietā aprīs Jūsu smadzenes.

Noteikums nr. 6: dzer vairāk šķidruma

Vīriešu versija: sula ir šķidrums, alkohols – šķidrums, piens – šķidrums, tēja ar piecām karotītēm cukura un ievārījumu – arī! Viss, kā Jūs prasījāt!

Adaptētais variants: nomainiet šos dzērienus pret ūdeni. Nu… vismaz pusi no tiem.

Noteikums nr. 7: nopērc sporta kluba abonementu

Vīrieša versija: nu, nopirki – nopirki, ko dusmojies? Ņem savu abonementu!

Adaptētais variants: ja jūs neesiet pārliecināti, ka trenažieru zāle vispār Jūsu otro pusi interesē, vienkārši ieviesiet aktivitātes ikdienas gaitās – iesākumam derēs pastaigas ar suni, bērnu, draugiem…

Noteikums nr. 8: sveries

Vīrieša versija: noliekot svarus pie tualetes ieejas un “notievējot” vienu reizi, aizmirsti par jebkādām diētām. Viss, viņš jau tā ir zaudējis daudz svara – pietiek!

Adaptētais variants: sastādīt kontrolsvēršanās grafiku, kurš jāievēro.

Noteikums nr. 9: nopērc mazāka izmēra kreklu

Vīrieša versija: Tu esi pie pilna prāta?
Adaptētais variants: vīrieti motivēt vieglāk ir, iedvešot bailes, nevis rādot smukas nākotnes bildītes. Nesakiet, ka viņš kļūst skaists šajos džinsos, kad nometīs 20 kilogramus, labāk ielādējiet datorprogrammas, kurās var redzēt, par kādu bezizmēra radījumu dzīvesdraugs kļūs, ja turpinās pārmēru ēst.

Noteikums nr. 10: ēd tikai tad, kad patiesi esi izsalcis

Vīrieša versija: VIENMĒR!

Adaptētais variants: ideja par strikti noteiktu ēšanu un ēšanu “pēc pieprasījuma” pat ar atbildīgām meitenēm ne vienmēr strādā. Labāk izmantot noteikumu, ko rekomendē attiecībās ar bērniem: uztura režīms ir svēta lieta, nekādu uzkodu, cepumiņu un desiņu šķēlīšu starp normālām ēdienreizēm.

Leave a Comment