11.11 un 12.12. – spoguļdatumi, kuriem piemīt maģisks spēks

Kas raksturo 12.12.2016.?

12. decembris būs veiksmīga diena, lai atrisinātu psiholoģiska rakstura jautājumus, kā arī ietu pie ārsta un īstenotu garīgu izaugsmi. Šajā dienā jādalās ar visu, kas tev ir, ar sev tuvākajiem cilvēkiem.

Medicīniska iejaukšanās organismā varētu būt veiksmīgāka nekā parasti, un izdošanās procents ir augstāks. Te jāmin jebkāda veida operācijas, vizītes pie zobārsta, kosmetoloģiskas procedūras.

Labvēlīgi noritēs ārējā izskata izmaiņas, stila pārvērtības apģērbā. Vari mainīt arī frizūru!

Visums apsveiks jebkura veida pārmaiņas – tāpēc nevajag baidīties aiziet no darba, ja tāds solis jau sen plānots. Nevajag baidīties arī pielikt punktu attiecībām, kas nenes pozitīvas emocijas. Izmet no savas dzīves visu nevajadzīgo, citādi šī liekā krava bremzēs tevi un tavu virzīšanos uz priekšu, pretī laimei.

12. decembrī cilvēkus īpaši ietekmēs skaitļi 1, 2 un to apkopojums – 3. Tie skaitļu rindā ir trīs pirmie skaitļi, pats sākums, tāpēc var izdarīt secinājumu par to, kāda šī diena būs mums visiem.

12. decembris var kļūt par atklāsmju avotu – tās mums būs vajadzīgas nākotnē.

Ņemot vērā, ka tuvojas 2017. gads, kas noritēs Ugunīgā Gaiļa zīmē, datums ir pat ļoti piemērots, jo enerģētiskā pārkārtošanās šajā gadumijā būs ļoti jūtama.

Šādiem notikumiem ir ļoti labi sagatavoties jau iepriekš. Šis spoguļskaitlis palīdzēs aiziet projām no visām problēmām, kuras atnesis garais, 2016. gads, un sagaidīt gaišo nākotni 2017. gadā. Šis skaitlis palīdzēs pavadīt garo gadu, kas izrādījās daudz sarežģītāks, nekā astrologi un numerologi paredzēja.

Avots:

Leave a Comment