11. aprīļa horoskops – beidzot iegūsi skaidrību!

#AUNS Ir laiks apstāties un padomāt par to, kas tev patiešām ir svarīgs un ko savulārt ir pienācis laiks palaist vaļā. Tavi sapņi nav nemaz tik tālu no tevis, šodien mēness tevi iedvesmos tiekties pēc tiem arvien vairāk! Vizualizē tos!

#VĒRSIS  Ir jāsāk domāt par savu veselību, ir īstais laiks, lai atmestu kādu paradumu, kurš tai traucē. Šodien gribēs paveikt visu uzreiz! Var sanāk pārkraut sevi! Bet uzmanies ar tēriņiem – citādi var sanākt iebraukt auzās.

#DVĪŅI Ja ilgstoši nesanāk pašam tikt galā ar kādu problēmu, ir skaidrs, ka jāsāk meklēt citi risinājumi, palīdzība no malas. Tava pacietība var lēnām zust, ja lietas arvien nesakārtosies! Šādās reizēs drīkst arī izlādēt emocijas – tas mēdz palīdzēt!

#VĒZIS Šodien apkārtējie tevi spēcīgi iespaidos – pats vairs nesapratīsi, kas ir patiesība, un kas tev izliekas, ka tāda ir. Visums mudina tevi vairāk rūpēties par savu fizisko labsajūtu, kuru pēdējā laikā esi atstājis novārtā! Ķermenis ir tavs templis!

#LAUVA Mēness stāvokļa ietekmē šodien spēsi atgūt balansu un harmoniju visās dzīves jomās, īpaši finanšu un Vese***as jomās. Nebrīnies, ja šodien jūties tā īpaši! atmodīsies tava iztēle, tāpēc šodien savās izpausmēs būsi īpaši spilgts!

#JAUNAVA Šodien daudz kas mainīsies – sapratīsi, kam ir un kam nav jēgas tavā dzīvē, ieklausies savā sirdī. Var mainīties tavs priekšstats par konkrētu cilvēku vai notikumu, jo var atklāties jauni fakti un situācijas

#SVARI Šodien vairāk izpaudīsies tava emocionālā puse, bet tā ir laba ziņa, iegūsi lielāku skaidrību pat to, ko tu jūti! Neļauj šodien lepnumam aizšķērsot ceļu uz iespējām! Dažkārt labāk ir norīt to krupi, lai ar dubultu spēku mestos mērķim atkal virsū!

#SKORPIONS Šodien, lai gan kopumā jutīsies labi, būs arī lietas, kas liks atgriezties pārdomās par pagātnes notikumiem. Var sanākt pārpratumu diena- vai nu tev apkārt neviens neko nesaprot, vai arī tu neskaidri izsakies! Lai nesanāk otrais, runā tieši!

#STRĒLNIEKS Šodien ir jāizsakās skaidri un tieši – tā vieglāk būs tikt galā ar notiekošo un liksi citiem saprast, ko tu domā! Šķitīs ka viss ir apstājies.. Bet tas nav slikti – izmanto šo laiku, lai iekšēji atjaunotos  un pārkārtotu gan sevi, gan vidi!

#MEŽĀZIS Šajā dienā tev ir jācenšas pielāgoties notiekošajam, viss mainīsies gandrīz pa minūtēm. Lai vai kā, diena būs visnotaļ pozitīva – vakarā, pat uz noguruma fona, spēsi saskatīt jaunas iespējas un ceļu, kā pēc tām tiekties!

#ŪDENSVĪRS Atgriezties drošības sajūta, kā arī izjutīsi apskaidrības mirkli, pateicoties mēness pozitīvajai ietekmei! Nesenās vilšanās patiesībā izvērtīsies par svētību. Sev priekšā redzi jaunu iespēju, kas dod motivāciju!

#ZIVIS Veiksmīga diena – beidzot izdosies iegūt to, ko sen jau biji kārojis, tas dos zaļo gaismu arī citiem taviem plāniem. Izmanto šo dienu, lai sakārtotu domas un iekšējo pasauli sevī! Nevajag ignorēt grūtības, bet skaties tām tieši acīs!

Leave a Comment