11. maija horoskops – tagad nedrīkst vilcināties!

#AUNS  šodien būs apveltīts ar iedvesmu, kas ļaus pievērsties sen atliktiem darbiem un darīt tos ar divkāršu spēku. Produktīva diena!

#VĒRSIS  šodien izdosies tikt vaļā no slinkuma un beidzot sākt darīt to, kas ir jādara, ja šaubies, ļauj visumam tevi vadīt!

#DVĪŅI lai atrastu atbildes vērsies pie kāda tuva cilvēka – viss ir mūsu acu priekšā! Izmanto šo dienu ideju realizācijai/ kādam hobijam.

#VĒZIS  izmanto visuma sniegtās iespējas un rīkojies – nav daudz laika, ja tagad vilcināsies, vēlāk noteikti nožēlosi!

#LAUVA  centies šodien būt pēc iespējas neitrāls – nav jēgas iejaukties citu strīdos, palīdzēt neizdosies, bet norauties gan!

#JAUNAVA  tas, ko tu dari tagadnē, atstāj pēdās nākotnē – neesi paviršs, nospraud mērķus un rīkojies saskaņā ar tiem!

#SVARI  piebremzē ar spontanitāti, nekur nav jāsteidzas, ņem vērā visus faktus pirms pieņem lēmumu, citādi vēlāk būs jācīnās ar sekām

#SKORPIONS labi zini, NEKAS nenotiek bez iemesla – tas, kur tu šobrīd esi ir tavas rīcības rezultāts – nepatīk? Sāc mainīties!

#STRĒLNIEKS  emocionāla diena. Tu būsi viegli ietekmējams, tādēļ labāk izvairīties no apkārtējiem. Tiec galā ar savām domām/jūtām!

#MEŽĀZIS  šodien tiks pamodināta tava radošā puse, kas palīdzēs risināt domu apjukumu. Tagad tikai neapstājies!

#ŪDENSVĪRS  šī pilnīgi noteikti ir TAVA diena, neatkarīgi no tā ko citi domā – neņem pierē. Nebaidies skaļi izteikt savas domas/attieksmi!

#ZIVIS pats labi zini, ka uz citiem nevar vienmēr paļauties – šī ir viena no tām reizēm, kad TEV ir jāuzņemas vadības groži. Tu to vari!

Leave a Comment