12. novembra dienas horoskops– nogaidi, pirms rīkojies!

#AUNS  šī diena nebūs viegla – visi no tevis kaut ko gribēs! Pateicoties lauvas mēnesim būs vieglāk tikt galā ar uzdevumiem.
#VĒRSIS  ļauj saviem instinktiem vadīt tavu dienu. Centies būt atklātāks pret mīļajiem – iztiksi bez konfliktiem!

#DVĪŅI  Skorpiona saules iespaidā šī diena paies pacilātā noskaņojumā – izjutīsi progresu visās dzīves jomās!

#VĒZIS  Visums šodien stāv tavā pusē – tas tevi aizvedīs tieši tur, kur tu vēlies  doties! Izdosies arī atklāt ko jaunu par kādu..

#LAUVA  izmanto mēness atrašanos tavā zvaigznājā, lai tiktu galā ar neskaidrībām un apjukumu – paskaties uz visu no malas!

#JAUNAVA  tev šodien uzspīdēs skorpiona saule, kas palīdzēs atgūt balansu dzīvē un pārliecību par savām spējām!

#SVARI  beidzot ceļš sāks atbrīvoties no blokādēm, ko pēdējā laikā biji izjutis – tagad tikai uz priekšu, visas durvis ir vaļā!
#SKORPIONS varbūt šī rīta starts nebūs no labākajiem, bet, ja sakoncentrēsies, tiksi ar visu ātri galā un pat radīsies kāds brīvs brīdis!

#STRĒLNIEKS  ja vēlies, lai attiecības ar apkārtējiem atgrieztos vecajās sliedēs, ir laiks atklāt savas domas un emocijas! Uzticies viņiem.

#MEŽĀZIS  pievērs uzmanību savām finansēm, iespējams atradīsies kāda lieka nauda. pat mazākās pārmaiņas var radīt lieliskus rezultātus!

#ŪDENSVĪRS  lauvas mēness iespaidā skaidrāk saredzēsi virzienu, kurā dodies un ko tas no tevis prasīs – izdomā vai to vispār vēlies!
#ZIVIS Neļauj savām emocijām iespaidot tavus lēmumus. Ja rodas konflikti mēģini uz tiem skatīties objektīvi, it kā no malas!

Leave a Comment