Cilvēktirdzniecības upures stāsts: “mani Iz**roja 43000 reižu…”

cilvēku tirdzniecība

Viņa ielūkojas tieši man acīs, viņas balsij nedaudz lūztot, viņa pastāsta, ka vēlas, lai es skaidri iegaumēju kādu skaitli – 43 200. Viņa saskaitījusi, ka tieši tik daudz reižu tikusi Iz**rota pēc nonākšanas cilvēktirdzniecības loka nagos.

 

Karla Hacinto sēž dārzā un bauda skaidro laiku. Viņa nolūkojas uz puķu dobēm un dzird cilvēku čalošanu aiz dārza žoga.

 

Karla pastāsta, ka dienā pie viņas nākuši līdz par 30 vīriešiem, 7 dienas nedēļā, un tā 4 gadus no vietas – 43 200.

Viņas stāsts pauž skaudro patiesību par cilvēktirdzniecību, kas kļuvusi par ļoti ienesīgu un izplatītu biznesu, tik lielā mērā, ka tam nav robežu un tas savieno tādas pilsētas, kā Mehiko un Atlanta.

ASV un Meksikas varas iestādes norāda, ka centrālajā Meksikā jau gadiem ilgi pastāv cilvēku tirdzniecības loks un vieta, kur tiek turēti nolaupītie cilvēki, kurus pēcāk piespiež nodarboties ar prostitūciju. Šo pilsētu sauc par Tenančingo.

2E5C874900000578-3314741-image-m-29_1447293642895
Lai arī pilsētas populācija ir tikai 13 000, Sūzena Kopedža, ASV Valsts departamenta vēstniece cīņā ar cilvēku tirdzniecību, apgalvo, ka šī pilsēta ir bēdīgi slavena ar prostitūciju un sutenerismu.
“Tas ir tas, ar ko šajā pilsētā nodarbojas. Tā ir viņu industrija,” pastāsta Kopedža.

“Mazākās apdzīvotās vietās, jaunas meitenes nemaz nenojauš, ar ko šī pilsēta ir tik bēdīgi slavena, tādēļ viņas neizturas aizdomīgi pret vīriešiem, kas ierodas no Tenančingo. Meitenes domā, ka kopā ar šo cilvēku viņām būs spoža nākotne. Viņas domā, ka šie vīrieši viņas mīl un katru reizi stāsts ir viens un tas pats.”

Lasi arī: Cik neticama ir tumšā Indijas puse – neseni Iz**rošanas gadījumi, kas liek nobālēt

Slikta izturēšanās pret bērnu jau no 5 gadu vecuma

Karla apgalvo, ka viņai tika darīts pāri jau no mazotnes un viņas māte viņu atstūmusi. “Es nāku no nelabvēlīgas ģimenes. Mani seksuāli izmantoja jau kopš 5 gadu vecuma,” viņa atzīst.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment