13. jūlija dienas horoskops – vari visu sākt no baltas lapas!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Šodien kā ēst gribēsies mainīt kaut ko savā dzīvē. Pēc smagajiem pārdzīvojumiem beidzot tā patiesi varēsi atvilkt elpu.

VĒRSIS

Nevajag stāvēt ceļā uz citu cilvēku panākumiem. Atceries, ka katrs savu laimi sasniedz pa savam, neviens nešpikos no tevis, lai arī kā tu to vēlētos.

DVĪŅI

Parādīsies cilvēki, kuri tev ir bijuši neuzticīgi. Lielu rētu tas neradīs, bet būs viela pārdomām. Šodien būsi kā ne savā ādā, viss šķitīs dīvains.

VĒZIS

Apodomā labi to, ko saki, pirms tas tiek izteikts. Šodien ir iespēja veidot labu kontaktu, ja īstajā brīdī teiksi to, kas jāsaka. Nāksies saņemties.

LAUVA

Necerētu ienākumi, kas var novest pie nepārdomātiem lēmumiem. Nerausti kaķi aiz astes, ja zini, ka tas labi nebeigsies.

JAUNAVA

Šodien nekādā gadījumā neko nedari piespiedu kārtā. Būs mazliet jāpiestrādā pie tā, ko esi nolaidis greizi, bet neizrādi īpašu satraukumu.

Lasi vēl: Cilvēki, kuri izgatavoja šīs lietas, ir padomājuši par praktiski visu. #5 ir ģeniāli!

SVARI

Būsi aizņemts, un tas tevi nomāks. Domā par savu uzvedību, domā, kā tā ietekmēs nākotni ilgtermiņā. Neuzticies tam, ka tie, kuri ilgi ir bijuši blakus, tur arī vienmēr būs.

SKORPIONS

Nespried par cilvēku, pirms viņš ir atvēris muti. Gribēsies visu ātri un haotiski, bet šodienai piemērots ir miers un līdzsvars – uzticies pats sev.

STRĒLNIEKS

Satraukums var radīt īstu jucekli, tādēļ jāsaglabā miers. Domā pie tā, kas tev bija jāizdara, šādas tādas lietas ir mazliet aizmirsušās.

MEŽĀZIS

Gadīsies netīšām «uzpeldināt» kādu senu noslēpumu, kas kādam citam ir pamatīga rēta. Uzmanies, ko runā, uzmanies, kādas sekas tas var radīt!

ŪDENSVĪRS

Senāks ieguldījums šodien nesīs cerētos augļus. Priecīga diena, kas no tevis neprasīs praktiski nekādu piepūli. Tikai uz šo sajūtu nevajag paļauties ilgtermiņā.

ZIVIS

Apkārt būs jauki cilvēki, kuri zinās, kas tev ir labākais. Ieklausies un mazliet pārkāp pāri pats sev. Parādīsies gaismas stariņš drūmajā noskaņojumā.

Leave a Comment