12. jūlija dienas Horo***ps – padomā divreiz!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS 

Vajag iet pakaļ tam, ko pēdējā laikā esi iekārojis. Neļauj sevi apstādināt tiem, kuri to centīsies darīt. Viss vēl ir tikai priekšā, nedomā par beigām.

VĒRSIS

Padomā vairākas reizes, pirms pieņem gala lēmumu. Visiem tavā dzīvē nav vietas – ir cilvēki, kuri tur nav pelnījuši būt, un tas tev ir jāņem vērā.

DVĪŅI

Gribēsi pārstāt tiekties uz to, ko biji ieplānojis. Varbūt šoreiz nemaz nebūs tik slikti atmest ar roku. Nedrīksti šodien pārstrādāties, ir vajadzīga atpūta.

VĒZIS

Pie apvāršņa parādīsies jaunas iespējas, kas pieprasīs pamatīgu izkāpšanu no komforta zonas. Nebaidies no pārmaiņām, tās nāks par labu.

LAUVA

Neizliecies, ka nezini, par ko tiec vainots. Nav jēgas melot, jo tik un tā viss tiks atklāts. Šodien pret tevi neizturēsies pārāk labi, bet varbūt esi to pelnījis.

JAUNAVA

Nevajag daudz domāt, bet vienkārši darīt. Liksies, ka pieļauj kļūdu, bet drīz vien redzēsi, kā tas pārvērtīsies par kaut ko labu.

SVARI

Nevajag citiem uzgrūst atbildību, ko pats nevari panest. Būsi pārāk valdonīgs – un tas galīgi būs nevietā. Sirdsapziņa nemaz nesāk tevi mocīt?

Lasi vēl: «Sieva uz diētas». Varen jestra vīra dienasgrāmata par mīļotās tievēšanu

SKORPIONS

Pats sev daudz ko spēsi ieskaidrot. Nebūs vajadzīga citu palīdzība, jo pats labi tiksi galā. Šodien spontanitātei nav vietas, centies būt pēc iespējas atbildīgāks.

STRĒLNIEKS

Gribēsi mesties nezināmajā, pat nedomājot, tomēr tas nebūtu ieteicams. Tevi priekšā gaida kāda izdevība, ko nevajadzētu nolikt malā – tā noderēs.

MEŽĀZIS

Lai arī liksies, ka nekas nav jādara, būsi piemirsis ko svarīgu. Velti šodien laiku ģimenei, izrunājies, esi plecs, uz kā paraudāt – tev tas vienkārši ir jāizdara.

ŪDENSVĪRS

Nesatraucies, ja viss nenorit pēc plāna – dažkārt labāk pat ir tā. Nedrīksti aizrauties ar dzīves svinēšanu. Viss ir jātur rāmjos, lai pašam vēlāk nebūtu jānožēlo.

ZIVIS

Iztiec bez drāmas un pārāk lielas domāšanas par to, kā būtu, ja būtu. Visam ir savs laiks. Ja rīkosies, redzēsi rezultātu, ja sēdēsi uz vietas, viss būs tāpat kā šobrīd.

Leave a Comment