14. aprīļa horoskops– uzticies intuīcijai!

7505348-old-astrology-clock-with-golden-zodiac-symbols

Uzzini, kas šodien ir gaidāms katrai horoskopa zīmei! 

#AUNS Būs grūti palikt uz ceļa dažādu notikumu un apstākļu ietekmē! Atvēli laiku, lai realizētu idejas/apņemšanās, kuras jau sen apsver!

#VĒRSIS Zvaigznes saka, ka tevi nomoka satraukuma sajūta! Ievelc dziļi elpu, un dodies cīņā par saviem mērķiem un idejām!

#DVĪŅI Tev par katru cenu jāatgriež emocionālais līdzsvars -citādi pēdējā laikā tevi nomoka tāds mulsums un neizpratne! Saule nāks par labu!

#VĒZIS Ja gribi saprast, tad prasi tieši un bez aplinkiem! Šodien būsi tāds mazs sapņotājs – daudz domāsi par savu mērķi, kas ir tuvu…

#LAUVA Tavas intuitīvās spējas augs, kas ļaus rakties dziļāk savos mērķos un idejās! Būs brīvības un drošības sajūtas uzplūdi – izbaudi!

#JAUNAVA Šodien modīsies tava radošā un emocionālā puse, tas kā paies šī diena, ir atkarīgs no tā, kā nostādīsi savas prioritātes

#SVARI Turpmākajās dienās tava pārliecība augs, bet šodien vēl būs tās neliels mulsums, ko izdzenāsi ar nodarbēm un pārdomām!

#SKORPIONS Neskatoties uz labo garastāvokli un smaidu uz tavas sejas, būs grūtu skaidri domāt, tāpēc atturies no nopietnu lēmumu pieņemšanas!

#STRĒLNIEKS Pievērs uzmanību visām intuitīvajām ziņām, kas tev šodien pienāks! Tām var būt dziļāka jēga! Būs jāiziet uz kompromisiem ar sevi!

#MEŽĀZIS Var būt mulsuma un neizpratnes brīži – liksies, ka tuvie cilvēki no tevis ir distancējušies, tomēr tas ātri pāries!

#ŪDENSVĪRS Tevi sagaida mēnesi garš iekšējas un emocionālas izaugsmes ceļš! Uzliec savus mērķus uz papīra, lai tiešām saprastu kurp iet!

#ZIVIS Šodien uzmanīgi analizē savas emocijas, jo tādējādi vari pavērt skaidrāku skatu uz savām iecerēm un mērķiem! Vakarā jau būs super!

Leave a Comment