14. jūlija horoskops – ļaujies visuma vadībai!

#AUNS  Iespējams jutīsies it kā kāds tev būtu salauzis sirdi vai citādi apbēdinājis. Patiesībā tas viss ir tavas rīcības rezultāts  – paskaties, kā pats esi izrīkojies pret sevi vai citiem. Saglabā ticību, drīz viss uzlabosies!

#VĒRSIS  Šodien liksies, ka pat tie cilvēki, kuri tevi pazīst vislabāk, nespēs tevi saprast. Jo vairāk centīsies sevi paskaidrot, jo lielāku distanci izveidosi. Ļauj lietām vienkārši notikt, nemēģini pats mākslīgi veidot situācijas.

#DVĪŅI  Nesanāks pavadīt ar mīļajiem pavadīt tik laika, cik gribētos, jo tev vienkārši šodien ir vairāk darbu nekā parasti. Tagad arī nav īstais laiks, lai risinātu kādas problēmas, atstāj to vēlākam laikam!

#VĒZIS  Lai gan parasti tev patīk palikt nepamanītam, šodien būs pilnīgi pretēja diena! Neļauj citiem sagraut tavu pašpārliecinātību – tu pats zini, ka dari labāko, ko vari, nemaz neklausies viņu muļķīgajos komentāros!

#LAUVA  Šodien būsi diezgan savādā noskaņojumā – lai gan apkārt visi, īpaši mīļie būs labā noskaņojumā, pats būsi mazliet rūgumpods. Lai kādas iespējas šodien rastos, nemēģini spēlēt uz visu banku!

#JAUNAVA Lai gan no malas šķiet, ka viegli socializējies, tomēr iekšēji tu sevī slēp visus savus sapņus un baidies parādīt savu īsto es. Atklāt kādam savu sirdi nav viegli, tomēr, ja to izdarīsi, piedzīvosi fantastiskas pārmaiņas!

#SVARI  Šodien liksies, ka nevienam nevari izdarīt pa prātam, tā vietā, lai par to pārdzīvotu, ir jāsaprot, ka viņi vnk vēlas savas problēmas uzgrūst tev uz pleciem. Iemācies pateikt nē un neļauties provokācijām!

#SKORPIONS Šķitīs, ka romantika ir zudusi, spēcīgāk izjutīsi to, ka atrodies rutīnā – bet tas nav iemesls, lai noslēgtos sevī. Viss sākas ar vēlmi, tāpēc, ja vajag izkliedz skaļi to, ko tu gribi – visums tevi noteikti uzklausīs!

#STRĒLNIEKS  Noslēpumi, kurus tu glabā, padarīs tevi vieglāk iespaidojamu. Liksies, ka realitāte nestāv līdzi tam, ko tu esi izfantazējis un izsapņojis, lai ko tu arī tā labā darītu. Mācība – nemēģini visu padarīt perfektu!

#MEŽĀZIS  Nebūs viegli lasīt cilvēkus, jo šodien viņu rīcība būs neparedzama. Jo mazāk jautājumus uzdosi, jo vieglāk būs tikt galā ar šo dienu. labāk koncentrējies uz to, kas tev ir patiešām svarīgs un nepadodies!

#ŪDENSVĪRS  Šodien tev nāksies cītīgi strādāt, lai gan labāk pavadītu šo dienu jautrā kompānijā. Attiecības iespējams kādu mirkli nonāks otrajā plānā, jo šobrīd tev ir jātiek galā ar lietām, kas saistītas ar mācībām/darbu.

#ZIVIS Šodien tavai prioritātei ir jābūt ražīgam darbam – ne tikai tev ir daudz uzdots, bet arī šis tas ir sakrājies slinkošanas rezultātā. Jo ātrāk tiksi ar to galā, jo ātrāk varēsi pievērsties sapņošanai un citām patīkamām lietām.

Leave a Comment