14. marta horoskops – nāksies pielāgoties!

#AUNS šis ir lielisks laiks, lai kaut ko mainītu(tam nav jābūt nekam grandiozam). Atļaujies šodien palaist vaļā bažas un būt spontānam! Vakarā sakoncentrējies un izdomā, kas tev ir patiešām svarīgs un izdomā veidu kā tiekties uz to!

#VĒRSIS šodien nāksies pielāgoties biežāk, nekā gribētos, bet ja uzticies visumam, šīs dienas iznākums būs lielisks! Citi tev mazliet traucēs izpausties tā kā tu to vēlētos – tas būs labs veids kā saprast kuri ir tavi patiesie draugi – viņi neiebildīs!

#DVĪŅI pacietība un spēja pielāgoties ir divas lietas, bez kā šodien neiztiksi, necīnies ar traucēkļiem, bet pagriez tiem muguru! Tāpēc labāk pievērsies savām lietām – izdari nepadarītos darbus un vakarā relaksējies, tev vajag atgūt spēkus!

#VĒZIS neļauj stūrgalvībai sabojāt šo dienu, ja spēsi rast kompromisus, tiksi pie kā vēlies. (redz, ne vienmēr vajag ar spēku!) Pār tevi nāks jaunas atklāsmes (paldies visumam!), kas ļaus saprast kādā virzienā iet tava nākotne

#LAUVA Diena iesāksies mierīgi, tomēr var gadīties, ka ceļā gadās traucēkļi, bet tas nav iemesls, lai par to iespringtu vai dusmotos. Nelielas pārmaiņas ļaus tev visātrāk un labāk atgūt iekšējo mieru un pārliecību(dažkārt pabūt vienatnē ir veselīgi!)

#JAUNAVA centies savaldīt savas emocijas, nu vismaz apslāpēt tūlītējo reakciju, citādi mazas problēmas var pārvērsties lielos konfliktos! Paskaties apkārt – viss patiesībā ir labāk nekā tu domā, tikai ir vajadzīgs atvērt acis un novērtēt lietas un cilvēkus sev apkārt.

#SVARI notiekošās pārmaiņas tev liks atvērt acis un ieraudzīt lietas citā gaismā, tagad, kad visu zini, ir īstais laiks rīkoties! Drīzumā var gadīties neparedzēti tēriņi, tāpēc, ja šodien domā pamatīgāk iepirkties, centies ievērot robežas!

#SKORPIONS Šodien, mēness stāvokļa iespaidā ir vislabākais laiks, lai beidzot palaistu vaļā pagātni un atvērtu durvis nākotnei! Tici man, tas ir vienīgais veids, kā tu beidzot spēsi saprast savas kļūdas un beidzot iemācīties kas tev patiesībā ir jādara!

#STRĒLNIEKS Šodien var gadīties vairāk patērēties, nekā bija plānots, bet tam nebūs negatīvu seku. Izklaidējies! Vislabāk laiku ir pavadīt kompānijā, kas tevī rada prieku un spēj vairot nevis mazināt tavu laimi un enerģiju!

#MEŽĀZIS šodien nāksies paļauties uz savām “iekšām,” kad pieņemsi lēmumus, tas var radīt zināmu nervozitāti, bet viss izdosies! Nepaļaujies uz citu teikto, lielai daļai šodien ir putni galvā, jā mazliet, arī tev – tāpēc ieelpo pirms runā!

#ŪDENSVĪRS aizmirsti par darbu plānošanu un vienkārši ļaujies šodienai. Var gadīties negaidītas veiksmes(piem. atrast pazaudētu naudu) Visādi citādi, var būt negaidīti uzaicinājumi, kas pamainīs šīs dienas gaitu par 360 grādiem!

#ZIVIS tev šodien ir izvēle – fokusēties uz negatīvo un bojāt sev garastāvokli, vai būt pateicīgam par to, kas tev ir un izbaudīt šo dienu ar mīļotajiem cilvēkiem. Tas būs labas veids kā stiprināt attiecības vai atjaunot tās ar tiem, kurus esi pazaudējis!

Leave a Comment