15. jūnija dienas horoskops– koncentrējies uz pozitīvo!

#AUNS  nav ko steigties ar brīvdienu plānošanu. Šodien viss jādara ar mēru, bez liekām piepūles. Iespējams, satiksi sen neredzētus cilvēkus!

 

#VĒRSIS  Veiksme šodien ir tavā pusē, gan mīlas dzīvē gan izklaidējoties  – izbaudi to un, galvenais, neaizmirsti būt pateicīgs!

 

#DVĪŅI  Būs noskaņojušies pārmaiņām, pirmā lieta, kas ir jāmaina – jābeidz koncentrēties uz negatīvo, centies saskatīt labo!

 

#VĒZIS  šodien var atļauties atlaist bremzes un uzdzīvot, ļauties jūtām… Tikai neaizmirsti, ka rīt būs jāatgriežas realitātē.

 

#LAUVA  šodien mēģinās parādīt sevi no tās labākās puses, iekarot citu simpātijas, lieliska diena, lai uzņemtu ciemiņus!

 

#JAUNAVA  Gribēsies pabaudīt dzīvi un nedomāt par ikdienu, tikai visu ar

mēru! Var rasties pēkšņi piedāvājumi un idejas!

 

#SVARI  izdosies uzlabot attiecības ar tuvākajiem cilvēkiem, galvenais, spēt rast kopīgu valodu un nolikt malā stūrgalvību!

 

#SKORPIONS šodien jutīsies ļoti labi – dzīve šķietami ir iegājusi harmoniskās sliedēs. Ideāla diena, ko pavadīt kopā ar mīļajiem!

 

#STRĒLNIEKS  vislabāk šo dienu pavadīt ārpus mājas, uzņemt enerģiju jaunajai nedēļai, izvairies no vieglprātīgiem lēmumiem.

 

#MEŽĀZIS  šodien jādara tas, kas pašam iet pie sirds, nedomā par pienākumiem, tie nekur nepazudīs, bet brīvdienas ir jāizbauda!

 

#ŪDENSVĪRS  laba diena, kad domāt par nākotni un kalt jaunas idejas. Citi tevi var negaidīti pārsteigt ar neparastām ziņām!

 

#ZIVIS šodien staigās pāris metrus virs zemes, dzīve taču ir tik lieliska!  Vienīgais ko negribēsies – pieņemt svarīgus lēmumus..

Leave a Comment