15. marta horoskops – nesarežģī dienu, baudi to!

#AUNS Lai pilnvērtīgi izbaudītu nesteidzīgu un mierīgu atpūtu, vēlams pilnībā atslēgties no domām par  nākamās nedēļas darba lietām, ko tev dažkārt var nenākties viegli izdarīt. Pavadi laiku pie dabas, atjauno savus enerģijas krājumus, tie tev vēl noderēs!

#VĒRSIS Šodien sanāks lieliski pastrādāt, ja vien darīsi visu pēc labākās sirdsapziņas. Nekļūsti kategorisks attiecībās ar mājiniekiem. Iespējams, velēsies pabūt viens un sakārtot savas domas. Diemžēl šodien par sevi var likt manīt hronisku kaišu saasināšanās.

#DVĪŅI Jau dienas pirmajā pusē jutīsi, ka tevi kāds no augšas vada, pēcāk tas pāries un pats būsi atbildīgs par saviem lēmumiem. Pastiprināsies intuīcija, iespējami zīmīgi sapņi, kuru iespaidā vari pieņemt pēkšņus lēmumus. Nevajadzētu sasteigt lielus pirkumus, jo tas var beigties ar zaudējumiem.

#VĒZIS Nav izslēgts, ka būsi nolēmis šo dienu nevis kā normāls cilvēks –atpūšoties, bet gan darot lietas, kuras principā vari izdarīt rīt, kā arī senos līdz galam nepaveiktos pienākumus, bet vismaz – Kad būsi ticis ar visu galā, jutīsi viennozīmīgu gandarījumu.

#LAUVA Šo dienu vieglāk pārcietīsi, ja elposi dziļi un neļausies provokācijām no apkārtējo puses. Var saasināties attiecības ģimenē. Sakāpinātā atmosfēra var likt pateikt lietas, ko vēlāk nožēlosi. Centies uz visu notiekošo pavērties no filozofiskā viedokļa.

#JAUNAVA Būsi ar pozitīvu enerģiju apveltīts, tāpēc gribēsies šodien ne tikai zvilnēt kaut kur, bet gan arī izdarīt kaut ko sakarīgu. Saistīs tehniskas un radošas lietas. Nav izslēgts, ka apmeklēsi kādus seminārus vai domubiedru saietus, lai satiktos ar līdzīgi domājošajiem.

#SVARI Lieliski sapratīsies ar apkārtējiem, radīsi par sevi izsmalcināta un inteliģenta cilvēka iespaidu. Labs laiks tiem, kuri vēlas iepazīties. Vakaru visticamāk pavadīsi līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā vai arī vienatnē ar sevi – abi varianti būs labi!

#SKORPIONS Vēlēsies ne tikai pats izbaudīt krāšņu atpūtu, bet sagādāt prieku arīdzan pārējiem tuviniekiem. Iespējamas kopīgas svinības, radinieku un draugos lokā, kā arī izbraucieni pie dabas. Galvenais – nu nesēdi šodien mājās kā sēne!

#STRĒLNIEKS Tieksies brīvdienu pavadīt svaigā gaisā, esot kopā ar sev tuviem cilvēkiem. Nav izslēgts, ka būsi izdomājis saorganizēt nelielus dārza svētkus, uz kuriem uzaicināsi arī savus draugus. Svarīgi vakara pusē būs saplānot nākamo nedēļu, jā tā nebūs no vieglajām!

#MEŽĀZIS Šodien veiksmīga diena, bet tu pats būsi diezgan emocionāli noskaņots. Draudzīgas attiecības var pāraugt romantiskā piedzīvojumā. Būsi kaislīgs un vēlēsies paust savas jūtas. Svarīgi, lai tu pats apzinātos, ko vēlies un pie tā arī pieturētos.

#ŪDENSVĪRS Emocionāli sarežģīta diena. Iespējams, nonāksi pretrunās pats ar sevi, kas radīs neapmierinātību un krasu vēlmi kaut ko mainīt. Centies nebūt pārlieku karstasinīgs un rīkoties lēnām un apdomīgi – citādi pieļausi kļūdas, ko tik viegli atrisināt nebūs iespējams!

#ZIVIS Šodien nav izslēgtas pārmaiņas ierastajā ikdienā – tev nav jādara nekas grandiozs, galvenais pamainīt kaut ko, lai iegūtu svaigu skatu! Svarīgi būs pielāgoties apstākļiem un izdarīt trāpīgu izvēli izšķirošajā brīdī. Nebūtu vēlams kārtot ar dokumentāciju saistītas lietas.

Leave a Comment