16. marta dienas horoskops – saskati citos labo!

#AUNS  Ja nostādīsi sevi pirmajā vietā, spēsi izbaudīt dienu un daudzus mirkļus vēl pēc tam! Ļaujies spontanitātei, ja ir izdevības!

 

#VĒRSIS  Šodien tev jāmēģina atrast laiks, lai to pavadītu ar mīļajiem cilvēkiem! Katru soli sper uzmanīgi, jo šodien tāds emocionāls esi!

 

#DVĪŅI Šodien tev var sanākt virzīties “tumsā”- lēmumi būs jāpieņem balstoties uz intuīciju nevis informāciju! Bet tā tev nav problēma!

 

#VĒZIS  Lai arī pēdējā laikā tev mazliet pesimisms ik pa brīdim uzmācās, šodien atgriezīsies optimisms un jaunas iespējas!

 

#LAUVA Zvaigznes tev sola pārsteigumu vai emocionālu “dāvanu” -piemēram atziņu, kas ļaus tev labāk izprast savu dabu!

 

#JAUNAVA  Pavadi laiku ar tuvajiem cilvēkiem, lai atgūtu emocionālo līdzsvaru un mieru – gan attiecībās, gan sevī! Tavas pūles tiks atalgotas!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 13. līdz 19. martam

#SVARI  Ievelc dziļu elpu, izbaudi klusumu ja vari! Ir svarīgi atjaunot enerģiju–gan fizisko, gan garīgo, pirms uzsāc jaunu nedēļu!

 

#SKORPIONS Pēdējā mirklī tev var izmainīties plāni, kas var izsist tevi no līdzsvara! Bet galvenais ir pabūt kopā, vienalga kur!

#STRĒLNIEKS  Tuvākajā nākotnē tev arvien biežāk lietā būs jāliek sava intuīcija un cilvēku “atkošanas” prasme, tāpēc sāc trenēties! Tev padodas!

 

#MEŽĀZIS  Nekāda plāna šodien! Nevajag un viss! Ļaujies impulsiem un gadījumam – un diena tev sagādās daudz patīkamu mirkļu un jautrības!

 

#ŪDENSVĪRS  Dalies ar savām idejām, vīzijām un sapņiem ar tuvākajiem cilvēkiem, jo viņi ir tie, kas atbalstīs tevi grūtā brīdī!

 

#ZIVIS Šodien vari justies tāds no līdzsvara izsists un nesapratīsi kāpēc! Pat ja it kā viss ok, bet tāpat zemapziņā nemiers!

Leave a Comment