160kg smagai sievietei ir nepārspējams iemesls, kāpēc viņa ir resna

Smagā sieviete apgalvo, ka viņa ir neveselīgi resna, jo viņai ir nepieciešama lielāka summa no nodokļu maksātāju naudas, lai spētu pārtraukt neveselīgos ēšanas paradumus.

Kristīna no Anglijas stāsta, ka viņa varot atļauties iegādāties tikai neveselīgo pārtiku, pusfabrikātus un viņa nevar nodarboties ar sportu, jo nepietiek naudas, lai dotos uz sporta zāli.

“Tas nav viegli- būt resnai un dzīvot no pabalstiem,” sūkstas vientuļā māmiņa. “Ja es saņemtu lielākus pabalstus, es varētu iegādāties veselīgāku, svaigu pārtiku un atļauties sporta kluba abonementu.”

fat moma3

Viņa stāsta, ka reiz mēģinājusi peldēt, bet tas viņai izmaksājis aptuveni 32 eiro mēnesi. Tas nozīmēja, ka nācās atteikties no mīļākajiem ēdieniem- picas un ķīniešu virtuves.

“Tā nav mana vaina- veselīgā pārtika ir pārāk dārga,” ar pilnīgu pārliecību apgalvo 26 gadus vecā sieviete.

Sieviete šobrīd ir bezdarbniece un darbu nemeklē, bet no valdības ik gadu saņem aptuveni 28.000 eiro. Vientuļā māte dzīvo sociālajā namā, par kuru viņai nav jāmaksā, kopā ar saviem diviem bērniem, kuri katrs ir no sava tēva. Helēnai ir 10 gadi, bet Roberts ir 2 gadus vecs.

Avots: trendingstylist.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">spiidola</cite>

    ar taadu naudu es buutu visveseliigaakaa daama Latvijaa.Shitaa kundze lai atbrauc pie mums .Aatri vien notievees ar bezdarbnieces pabalstiem.

    • <cite class="fn">Realmaven</cite>

      Es nedaudz mazaak straadaajot nopelnu 😀 sviets! Un ja nem veeraa ka man jaamaksaa iire majoklim un citi maksajumi, tad nu Es sanemu stipri mazak nekaa shii resnaa padauza

  • <cite class="fn">Realmaven</cite>

    nav brinums ka begli raujas uz UK

  • <cite class="fn">Latvina living in ta uk</cite>

    get a fcking job….

  • <cite class="fn">Inga</cite>

    un par burkāniem un kāpostiem viņa noteikti neko pat nav dzirdējusi-vismaz ne to,ka tie ir ēdami un maksā 3 reiz mazāk par makdonalda burgeriem…

Leave a Comment