17. februāra dienas Horo***ps – priecājies par to, kas tev ir!

dienas_Horo***ps

#AUNS  lai gan tas galīgi nav tavā stilā, šodien nāksies ļauties dienas gaitai – tā tu spēsi ietaupīt savu enerģiju un laiku!

 

#VĒRSIS  svaru mēness tev palīdzēs atgūt balansu attiecībās  – spēsi ieraudzīt, kurās jomās tavs egoisms ņem virsroku!

 

#DVĪŅI  ja vispirms parūpēsies par savām vajadzībām, spēsi arī vēlāk palīdzēt citiem. Tev ir nepieciešamas radošas aktivitātes

 

#VĒZIS  izvairies no konfliktiem, cik nu vien tas ir iespējams. Svaru mēness ietekmē jutīsies daudz brīvāks, spēsi izrunāties

 

#LAUVA  laiks sakārtot iekšējo bardaciņu! Tas nozīmē – beidz ņemties par to kas ir bijis un atver acis, lai ieraudzītu pareizo ceļu!

 

#JAUNAVA šī diena var radīt nevienu vien apjukumu, bet tas viss ir tika dēļ saules pārejas zivs zvaigznājā, pacieties!

Lasi arī: Nedēļas Horo***ps no 13. līdz 19. februārim; uzzini savas veiksmīgās dienas!

#SVARI  šodien to vien gribēsies kā paslinkot, brīvdienas tev ir atņēmušas daudz enerģiju, ko iegūt var tikai piebremzējot!

 

#SKORPIONS tu vienkārši nevari tikt nekur tālāk, līdz neesi ieguvis zināmu balansu – viss kas ir nepieciešams – sakārtot savas domas!

 

#STRĒLNIEKS  šodien paļaujies vairāk uz savu intuīciju, nekā faktiem, jo citi mēdz tos izpušķot, zemapziņā tu visu saproti!

 

#MEŽĀZIS  katrai izvēlei ir sekas. Lēmumus, kurus pieņemsi šodien, tavu dzīvi ietekmēs ilgtermiņā, tāpēc kārtīgi pārdomā!

 

#ŪDENSVĪRS  nedomā, ka citi nolasīs tavas domas. Šodien, ja kaut ko vēlies, būs skaidri un skaļi jāsaka(varbūt arī jāpacīnās!)

 

#ZIVIS atceries, negaidītas aizķeršanās, ir visuma veids kā parādīt, ka dodies nepareizajā virzienā – neignorē to!

Leave a Comment