17. jūlija dienas horoskops– tu esi uz pareizā ceļa!

#AUNS tev fiziski un garīgi ir jāsāk gatavoties jaunajam dzīves ciklam, apzinies, ka tu vari paveikt visu, ko vēlies!

 

#VĒRSIS  lai kādā situācijā tu arī būtu, labākā stratēģija ir saglabāt objektivitāti un censties saskatīt visu perspektīvu!

 

#DVĪŅI  dalies savos sapņos ar citiem, meklē līdzīgi domājošos un sasniedz mērķus ātrāk. Šodien vari saņemt īpašu vīziju!

 

#VĒZIS  liec visu savu uztraukumu un bailes visuma rokās un izbaudi mirkli – tev neparko šodien nav jādomā!

 

#LAUVA  šodien vajadzētu censties būt atklātam, neveidot intrigas, citādi nemanot pats vari sapīties savos tīklos!

 

#JAUNAVA  ieklausies sevī, pārdomā savas jūtas un vēlmes. Ja nepieciešams meklē papildus spēkus lai tiktu uz pareizā ceļa!

 

#SVARI  vajag paplašināt savu redzesloku, ja nevari to pats, meklē palīgus no augšas, būsi pārsteigts par to, kā viss mainīsies!

 

#SKORPIONS pieņem lietas  kādas tās ir un dodies tālāk – nav vairs ko gremdēties pagātnē, atver acis un dodies pretī saviem sapņiem!

 

#STRĒLNIEKS  iespējams beidzot ieraudzīsi sevi un savu dzīvi no cita skatu punkta, kas ļaus tev saprast, kas tev patiešām ir vajadzīgs!

 

#MEŽĀZIS  ļauj visumam virzīt tavas domas, vārdus un darbības – atlaid grožus un vienreiz paskaties uz dzīvi no malas!

 

#ŪDENSVĪRS  tu vēl neesi aptvēris savus sapņus, bet visums jau ir paspējis tam dot zaļo gaismu un atvērt visas durvis – rīkojies!

 

#ZIVIS atceries, ka tu esi tieši tur, kur tev ir jābūt, nav par ko uztraukties, mēnesim esot tavā zīmē tu esi pilnībā pasargāts!

Leave a Comment