17. jūlija horoskops – vēlies būt laimīgs? Rīkojies!

#AUNS  vai tev jau nepietiek darbu? Kāpēc tu uzkrauj sev vairāk kā spēj panest? Laiks atvilt elpu un atbrīvoties no saspringuma

#VĒRSIS  pirms uzsākt jaunus plānus, vispirms tiec galā ar to nekārtību, kas ir tavā galvā un tev apkārt- parūpējies par sevi!

#DVĪŅI  šodien tevis teikto citi nesapratīs- tas ir kā runāt ar sienu. Atceries, ka katrs pats ir savas laimes kalējs!

#VĒZIS  impulsu vadīta rīcība tev radīs nepatikšanas- elpo dziļi! Ir pienācis tas brīdis, kad ir jātiek galā ar atliktajiem darbiem.

#LAUVA  dienas gaita atgādinās braucienu pa bedrainu ceļu, svarīgi ir saglabāt ticību, ka mērķis tiks sasniegts un viss izdosies!
#SVARI  priekšā ir produktīva diena! Īpaši vakarā tava oma uzlabosies pateicoties labai kompānijai- izbaudi!

#SKORPIONS dienas gaita būs smagnēja, bet esi pacietīgs un dari, ko vari. Bet vakaru atvēli, lai satiktos ar kādu īpašu cilvēku..

#STRĒLNIEKS  pievērs pastiprinātu uzmanību tam, ko tu redzi un dzirdi. Izvairies iesaistīties konfliktos un citu darīšanās- tas nebeigsies labi

#MEŽĀZIS  ir saprotams, ja šodien būsi īdzīgs- visa atbildība ir uz tevis! Iemācies deleģēt darbus citiem, lai spētu atgūt mieru

#ŪDENSVĪRS  pat ar ierobežotu budžetu ir iespējams piepildīt vēlmes, esi radošs! Pietiek dzīvot ilūzijās „kā būtu ja būtu…”

#ZIVIS tavi izteikumi šodien spēcīgi ietekmēs apkārtējos- esi uzmanīgs. Neļauj citiem kritizēt tavas izvēles, jo šī ir tava dzīve!

Leave a Comment