17. jūnija dienas horoskops– mācies no savām kļūdām!

#AUNS  Lai kaut kā tiktu ar šo dienu galā, labākā stratēģija ir paļauties pašam uz sevi nevis citu solījumiem…

 

#VĒRSIS  visa nepieciešamā informācija ir tavās rokās, kam par labu tu izlemsi? Seko sirdsbalsij! Izkāp no rutīnas uzsākot ko jaunu

 

#DVĪŅI  patiesībā atbildes, kuras tu meklē, tev jau ir acu priekšā- atliek vien ieraudzīt. Tava prioritāte- atjaunot iekšējo balansu.

 

#VĒZIS  ja ir iespēja tad paņem šodien brīvu- tici, tas tev būs vajadzīgs. Dienu pabojās finansiālas problēmas, bet tās ir īslaicīgas!

 

#LAUVA  paļaujies uz savu intuīciju, nevis apkārtējo teikto. Dienas gaita būs neizdibināma, esi atvērts pārmainām- tās nāks par labu

 

#JAUNAVA  ja netiec galā ar kaut ko- neaizmirsti prasīt pēc palīdzības. Šovakar tev ir nepieciešams atklāti izrunāties ar mīļoto

 

#SVARI  ja vēlies, lai tavi sapņi piepildītos, tev pašam būs arī jārīkojas. Saglabā atvērtu skatu uz dzīvi un izpēti savas iespējas!

 

#SKORPIONS tavām vajadzībām ir jābūt prioritārām. Sakārto to, kas tev ir apkārt un uzdrošinies šajās brīvdienās uzrīko ballīti!

 

#STRĒLNIEKS  neuzņemies svešus pienākumus, tev pašam to ir gana. Problēmām ir jāmeklē risinājumi- pats no sevis nekas nerisinās.

 

#MEŽĀZIS  tas, ko tu šobrīd dari ir jāpabeidz tagad, neatliec to. Izvairies no negatīvas domāšanas, jo viss vērsīsies par labu, tici tam!

 

#ŪDENSVĪRS  pievērs uzmanību sev- laiks atjaunot ticību sev- esi pašpārliecināts, visu, ko vēlies tu vari sasniegt, ja vien koncentrējies.

 

#ZIVIS neiznieko laiku- koncentrējies uz darāmo, tad dienas otrā puse būs brīva! Tev ir nepieciešams atjaunot sakarus ar seniem draugiem.

Leave a Comment