17. marta dienas horoskops– skaties uz priekšu!

#AUNS  necepies par sīkumiem, šodien tādu būs ne mazums! Vislabākā stratēģija ir paļauties uz intuīciju un ļaut tai mainīt tavas domas!

 

#VĒRSIS ir laiks uzsākt nelielu tīrīšanas procesu, bet uzmanies, ka neizmet ārā kaut ko, kas tev vēlāk būs vajadzīgs(esi apdomīgs)

 

#DVĪŅI pietiek visu vienam darīt – sāc deleģēt uzdevumus citiem, tādā veidā varbūt beidzot sanāks laiks citām lietām!

 

#VĒZIS  Par laimi, kamēr tu būsi aizņemts palīdzot citiem tikt galā ar viņu problēmām, tikmēr visums parūpēsies par tavām! Vai nav lieliski?

 

#LAUVA  izjutīsi kārtīgu enerģijas un pašpārliecinātības pieplūdumu. Mācies būt pacietīgs, vēlāk redzēsi, tas atmaksāsies

 

#JAUNAVA  lai kas arī šodien notiktu, ļaujies tam – jo vairāk spītēsies pretī, jo grūtāku tu pats padarīsi savu dzīvi!

 

#SVARI  šodien saņems atbildes uz ļoti svarīgiem jautājumiem, BET – viss kas tev ir jādara – atver muti un prasi!

 

#SKORPIONS neļauj šaubām ņemt virsroku – seko savai sirdsbalsij! Dzirdot kā citiem veicas, arī tev ir laiks realizēt savus sapņus!

 

#STRĒLNIEKS  neuztraucies, ja šodien nesanāk neko daudz izdarīt. Svaru mēness atmodinās tavu radošo pusi un stiprinās iekšējo optimismu!

 

#MEŽĀZIS šodien būtu jāaizmirst par garlaicīgajiem darbiem, kuri tevi ved arvien dziļākā rutīnā un tā vietā jāizmēģina kaut kas jauns!

 

#ŪDENSVĪRS  šī ir viena no tām dienām, kad iesi divus soļus uz priekšu un vienu atpakaļ – tomēr galvenais, ka nestāvi uz vietas!

 

#ZIVIS šodien būsi spiests pamatīgi palauzīt galvu par to, kāda ir pareizākā rīcība, pie visa var vainot tos, kas tev tik ļoti maisās pa kājām!

Leave a Comment