17 noslēpumi, kurus puiši patiesi vēlētos, lai tu zinātu

1. Vīrieši mīlestību pauž caur rīcību

Daži vīrieši mīlestības izrādīšanai dod priekšroku darbiem nevis vārdiem. Tavs puisis var pateikt „es tevi mīlu”, salabojot kaut ko mājās, uzkopjot pagalmu vai pat izmetot atkritumus – tas var būt jebkas, kas padara tavu ikdienu vieglāku un patīkamāku.

2. Vīrieši saistības uztver nopietni

Pastāv uzskats, ka vīriešiem ir bail uzņemties saistības.  Tomēr viss liecina par to, ka vīrieši laulību uztver nopietni. Viņiem nepieciešams ilgāks laiks, lai uzticētos, jo viņi vēlas pārliecināties, ka tas novedīs pie laba. Aptaujājot precētos vīriešus, 90% atzina, ka apprecētu to pašu sievieti vēl vienu reizi.

3. Viņš patiešām klausās

Kad tu klausies kāda monologā, iespējams, tu ik pa laikam piebalso, mājot ar galvu un sakot „jā”. Tas ir veids, kā tu pasaki, ka klausies.  Bet daži puiši tā nedara. Tikai tāpēc, ka vīrietis neko nesaka, nenozīmē, ka viņš neklausās. Iespējams, viņš dod priekšroku klausīties klusējot un domāt par tavu sacīto.

4. Kopīgas darbības izveido ciešākas saiknes

Vīrieši stiprina attiecības ar savām partnerēm, darot lietas kopīgi, nevis daloties domās vai jūtās. Daudziem vīriešiem tādas aktivitātes kā sekss vai sports liek tuvoties partnerei vēl vairāk.

5. Vīriešiem nepieciešams laiks pašiem sev

Ir svarīgi darīt lietas kopīgi, tomēr vīriešiem arī ir nepieciešams laiku pavadīt vienatnē. Vienalga, vai tavam vīrietim patīk spēlēt golfu, nodoties dārza darbiem vai pavadīt laiku trenažieru zālē, iedrošini viņu savam hobijam – tikmēr vari veltīt laiku pati sev. Ja partneriem ir laiks, lai attīstītu savu individualitāti, tad viņiem ir vairāk ko dot otram.

 6. Vīrieši mācās no saviem tēviem

Ja tu vēlies uzzināt, kāds vīrietis ir attiecībās, tad iepazīsties ar viņa tēvu. Tas, kā viņi attiecas viens pret otru un kā tēvs attiecas pret savu dzīvesbiedri, var daudz pateikt priekšā par to, kā vīrietis attieksies pret savu sievu.

7. Vīrieši aizmirst ātrāk

Sievietes negatīvu pieredzi mēdz atcerēties daudz ilgāk. No tā rodas stress, nemiers un skumjas. Salīdzinot, vīrieši pie nepatīkamiem atgadījumiem pieturas daudz retāk un mēdz virzīties uz priekšu daudz ātrāk. Tātad, ja tu vēl vēlies parunāt par vakardienas strīdu, tavs puisis jau, iespējams, būs to aizmirsis.

8. Vīrieši nesaprot smalkus mājienus

Vīrieši visticamāk nesapratīs tādus mājienus kā balss tonis vai sejas izteiksme.Viņi nepamanītu pat skumjas sievietes sejā. Ja vēlies būt droša, ka tavs vīrietis tevi sapratīs, pasaki viņam to tieši.

9. Vīrieši reaģē uz atzinību

Izsakot vīriešiem atzinību, tu vari mainīt viņu rīcību. Pētījumi parāda, ka vīrieši bērnu audzināšanā iesaistās vairāk, ja sievas viņus novērtē un uztver kā vienlīdzīgus.

10. Vīrieši daudz domā par seksu…

Šis laikam vairs nebūs nekāds noslēpums. Lielākā daļa vīriešu vecumā zem 60 gadiem par seksu domā vismaz reizi dienā, salīdzinot – tikai ceturtā daļa sieviešu par seksu domā tik bieži. Un tas nav viss. Vīrieši fantazē par seksu divreiz biežāk nekā sievietes, un viņu fantāzijas ir daudzveidīgākas. Arī par parastu seksu vīrieši domā biežāk nekā sievietes. Bet domāšana nav tas pats, kas darīšana – visiem ne.

11. Vīriešiem sekss ir ļoti svarīgs

Tas ir tikai mīts, ka vīrieši seksu uzskata vienkārši par seksu. Daudziem sekss ir ļoti nozīmīga darbība starp diviem tuviem cilvēkiem. Gluži tāpat kā lielākā daļa vīriešu, arī sievietes uzskata, ka sekss ir patīkamākais, kas var būt patstāvīgās attiecībās. Viens no iemesliem ir tas, ka patstāvīgi partneri zina labāk, kā sagādāt otram baudu nekā pilnīgi svešinieki.

12. Viņam patīk, ja tu esi tā, kura ierosina seksu

Lielākā daļa puiši ir pārliecināti, ka viņi ir tie, kas uzņemas iniciatīvu. Arī viņi dažreiz vēlas ļauties tavai vadībai. Neesi kautrīga un parādi, ka esi īstajā noskaņojumā. Ierosinot seksu  jūs abi varat sasniegt lielākas baudas virsotnes.

13. Ne vienmēr vīrieši vēlas seksu

Vīrieši (par pārsteigumu!!) ne vienmēr ir noskaņoti seksam. Tāpat kā sievietes, arī vīrieši bieži ir norūpējušies par darba lietām, ģimeni un rēķinu nomaksāšanu. Stress ir liels libido bojātājs. Ja puisis saka „ne šodien”, tas nenozīmē, ka viņš ir zaudējis interesi par tevi. Tas nozīmē, ka viņš negrib seksu tieši tad.

14. Vīriešim patīk iepriecināt savu partneri

Viņam svarīga ir tava labsajūta. Viņš nezinās, ko vēlies, ja vien to viņam nepateiksi. Pārāk daudz sieviešu jūtas neērti, runājot par to, kas viņām patīk un kas nē. Ja tu viņam pateiksi to tā, lai netraumētu viņa ego, tad viņš labprāt klausīsies. Tāpēc, ka viņš apzinās – ja tu jūties labi, arī viņš jūtas labi.

15. Vīrieši uztraucas par savām spējām gultā

Lielākā daļa vīriešu uztraucas par savu varēšanu, it īpaši, sasniedzot noteiktu vecumu. Tavs puisis var uztraukties par ķermeni, tehniku un izturību. Ja tu vari iemācīt viņam atbrīvoties  un koncentrēties konkrētajam brīdim, tad sekss kļūs daudz baudāmāks.

16. Vīrietis novēršas, ja netiek apmierinātas viņa vajadzības

Ja vīrietis nejūtas mīlēts un novērtēts, tad viņš var meklēt apmierinājumu kaut kur citur. Kādam tā var būt ierakšanās darbā. Citam tās var būt videospēles vai sports. Un daži.. var sākt laist pa kreisi. Lai no tā izvairītos, partneriem jāstrādā pie abu vajadzību apmierināšanas.

17. Viņš iegulda tevī

Lielākā daļa vīriešu saprot, ka, pārtrūkstot ilgtermiņa attiecībām, zaudēt nākas ne tikai vienam otra sabiedrību, bet arī visu dzīvi, ko esat kopīgi veidojuši. Ja vēlies stiprināt savu laulību, tad pastāv iespēja, ka arī viņš to vēlēsies.

Leave a Comment