18. februārī Hīrons sāk doties uz Auna zīmi: gatavojieties atmodai!

Notiek galvenais astroloģijas notikums. Hīrons atstāj savu vietu Zivīs un 18. februārī sāk kustēties Auna virzienā. Tas ir 51 gadu cikla sākums.

Tas var novest pie ievērojamām pārmaiņām mūsu skatījumā, un, kad Hīrons iet caur Aunu, tas radīs daudzas izmaiņas mūsu dzīvē.

Hīrona kustības vēsture

Saskaņā ar vēsturi, kad notika pēdējā Hīrona kustība caur Aunu, pasaulē notika lielas pārmaiņas. Cilvēki pamazām sāka pārvarēt nabadzību un represijas pēc pasaules kariem.

LASI ARĪ: Kas piesaista vīriešus sievietēs!

Tad nāca rok-n-rolla zelta periods, kurā parādījās Bītli, un tā tālāk. Parādījās spilgtas kleitas, seksuāla atbrīvošana un mūzikas un modes industrija visaugstākajā līmenī.

Pēc tam, kad Hirons bija Aunā, notika: Apple un Microsoft dibināšana, pirmā Džumbo reaktīvā lidmašīna, Voodstokas festivāls ar Pink Floyd un citiem revolucionāriem māksliniekiem, Lutera King nogalināšana, protesti Vjetnamā, streiki Padomju Savienībā un tā tālāk.

Kā jūs varat redzēt, bija kāda pamošanās, kad Hīrons pārgāja uz Auna zīmi. Milzu lidmašīnas ļāva cilvēkiem ceļot uz ārzemēm. Tika izstrādāta tehnoloģija, tālruņi un datori.

Narkotikas, dejas un seksuālā tuvība ir kļuvušas par jauniešu moto, jo mēs sākām pieņemt un dot cilvēkiem daudz lielāku brīvību nekā agrāk. Hīrons to pieņem un nenosoda to, un tāpēc to sauc par „Varavīksnes tiltu”. Var būt dažādi viedokļi, bet Hīrons pieņem visu.

Pieņemšana un atmoda

Rezultātā Hīrons rada vienlīdzības formu, ko daudzi cilvēki pieņem mūsdienās. Tas rada visu veidu viedokļus un ļauj viņiem pastāvēt vienam ar otru bez problēmām. Jauni viedokļi tiek pieņemti un integrēti mūsu kolektīvajā apziņā.

Varbūt jums jau ir dažas neskaidras idejas, kuras jūs vēl nevarat ievietot vārdos. Jums ir nepieciešams klausīties dažādus cilvēkus un veidot idejas visaptveroši.

LASI ARĪ: Sargieties: šīs 5 Zodiaka zīmes ņem daudz vairāk, nekā tās dod!

Ja jūsu dzīvē parādīsies jaunas perspektīvas, tas var palīdzēt jums atbalstīt idejas un padarīt tās skaidrākas. Mēģiniet būt mazāk nosodošam un nepieturēties pie tradicionālajām idejām.

Solījums vai zaudējums nākotnē

Kad Hīrons beidzot ieradīsies Aunā, tas notiks 2070. gadā. Līdz tam laikam mēs varam atrisināt vairākas problēmas, tostarp klimata pārmaiņas, pārapdzīvotību un citas.

Vai nu mums ir jārūpējas par krāšņo nākotni, vai arī mēs maksāsim augstu cenu par mūsu nespēju to kontrolēt. Hīrons darbojas kā tilts, kas attīra pagātnes miglu un virzīs mūs nākotnē.

Tādējādi 18. februārī radīsies daudzas smalkas sekas. Iespējams, ka pie jums ieradīsies īpaša persona, kuru jūs gaidījāt, vai jaunas iespējas parādīsies jūsu ceļā. Esiet pozitīvi un ļaut Hīrona enerģijai būt par daļu no jums!

avots: esotericblog

Leave a Comment