Horoskops 20. februārim – atradīsiet nepieciešamo atbalstu!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 20. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Aizņemta diena. Panākumi ir garantēti tikai tad, ja jūs varat pareizi novērtēt situāciju un pārliecināt apkārtējos, ka jums ir taisnība. Bet nemēģiniet rīkoties no spēka pozīcijas – šķietami maiga, atjautīga un smalka diplomātija novedīs pie panākumiem.

LASI ARĪ: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuru dzīve šogad nopietni mainīsies!

Vērsis

Dzīves potenciāls palielinās. Palielināsies radošums, intuīcija, seksualitāte. Bet ir iespējams, ka daži nepareizi interpretēs jūsu šķietamo maigumu, uztverot kā nevajadzīgi kautrīgu un mēģinās uzvelt uz jums apgrūtinošu pienākumu.

Dvīņi

Iespējams, komunikācija ar veciem draugiem, radiniekiem vai partneriem tuvākajā nākotnē ļaus stiprināt finansiālo situāciju. Savā personīgajā dzīvē sekojiet notikumiem un neatbrīvojiet iniciatīvu no savām rokām – šodien jūs varat sasniegt rezultātus, par kuriem esat sapņojis jau iepriekš.

Vēzis

Labvēlīga diena saziņai, jauniem paziņojumiem, ceļojumiem vai viesu uzņemšanai. Varbūt negaidīti jaunumi liks jums pārskatīt nedēļas nogales vai nākamo dienu plānus. Sapnis piepildīsies, ja jau iepriekš esat sapņojis. Cīņa, strīds sapnī – uz labklājību.

LASI ARĪ: Kā atpazīt empātiju: 5 pazīmes!

Lauva

Šodien daudzi Lauvas var parādīt savu vēlmi pēc panākumiem, laicīgo izklaidi. Iespējams ceļojums uz teātri vai koncertu, draugu apmeklējums vai ielūgums apmeklēt jūs dos jums iespēju pavadīt laiku un parādīt savus talantus. Tavā personīgajā dzīvē jūsu labā ir iespējams negaidīts notikumu pavērsiens.

Jaunava

Labvēlīgs vingrinājums, komunikācija, atpūta un izklaide. Nav izslēgts, ka jūs ilgi atcerēsieties dienu, kad sajutāt universālu harmoniju. Jūs varat izcili izteikt sevi jebkurā jomā, bet jums ir jādefinē savas spēju robežas. Izšķirtspēja vai vēlme uzņemties globālus projektus var vērsties pret jums.

Svari

Prognozēšanas un intuīcijas spēks tiek stiprināts. Jūtu izpausmē jābūt uzmanīgiem, pat zināmai stingrībai – tas ļaus jums labāk redzēt viņu uzmanību.

LASI ARĪ: Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

Skorpions

Diena ir saistīta ar kosmiskās enerģijas asimilāciju. Tiek uzlabota aura, dzīves potenciāls, personīgais šarms. Šo dienu veltiet saziņai, sanāksmēm vai radošām nodarbībām. Iespējams, ka dažādi gadījumi un nelielas problēmas radīs ievērojamas pūles, bet visticamāk, ka tie nesniegs vēlamos rezultātus. Izvairieties no cilvēku pūļa – jūs varat sagūstīt pūļa emocijas un vispārējo noskaņu. Dienas moto ir daži vārdi, sānu skats un spēja analizēt notikumus.

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga komunikācijai, sportam un jebkuram fiziskam darbam. Iespējams, jums ir jāpērk vai jāgaida neparedzēti izdevumi. Mājsaimniecības darbiem ir daudz laika un pūļu. Bērnu interesēs būs nepieciešama lielāka uzmanība un personiskā līdzdalība.

Mežāzis

Sākas emocionālās atjaunošanās periods, kas saistīts ar spēju pareizi virzīt cilvēka būtiskos spēkus. Cilvēkiem, ar kuriem jūs satiekaties šajā dienā, noteikti būs liela nozīme jūsu dzīvē. Varbūt būs jaunas idejas, kas ietekmēs jūsu plānus, bet esiet uzmanīgi: nemēģiniet apgriezt pasauli apkārt.

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

Ūdensvīrs

Aktīva, radoša diena. Iespējams, ka jūs varēsiet parādīt savus talantus un spējas dažādos līmeņos. Noderīgas grupas sesijas, tērzēšana ar draugiem. Iespējams, svaigas idejas un domas pavērs papildu ienākumu avotus. Jauna paziņa sola labvēlīgi ietekmēt turpmāko darbību.

Zivis

Labvēlīga zvaigžņu atrašanās vieta nodrošinās panākumus visos jautājumos. Sievietes Zivis spēj pārvērst ikviena galvu, tomēr pieaugošās prasības un kaprīze var būt šķērslis attiecību turpināšanai ar partneri. Vīriešiem Zivīm nevajadzētu aizmirst par labu atpūtu, kas viņiem dos labumu. Jūtieties brīvi, lai parādītu jūtas.

avots: vedmochka

Leave a Comment