Kartupeļu pankūkas ar īpašu sastāvdaļu – mēli var norīt!

Kartupeļu pankūkas

Kartupeļu pankūkas ir īsts gardums daudzās mājsaimniecībās, tomēr šī recepte ir īsts atradums!

Piedāvājam gardu, ātri pagatavojamu kartupeļu pankūku recepti. Noderēs, kad mājās nekā cita nav, bet gribās sātīgi un gardi paēst!

Kartupeļu pankūkas – sastāvs:

kartupeļi -1 kg,

sīpols -100 g,

kartupeļu ciete – 20 g,

ola -1 gab., sāls,

malti melnie pipari pēc garšas

augu eļļa cepšanai.

LASI ARĪ: 3 oriģināli kartupeļu ēdieni

 

Kartupeļu pankūkas – pagatavošana

Sarīvē sīpolus. Kartupeļus nomizo, ātri sarīvē uz smalkas rīves un nekavējoties samaisa ar sīpolu masu, kamēr tie nav palikuši tumšāki. Pievieno sāli, ļaujiet pastāvēt 10 minūtes. Nosusiniet šķidrumu. Ieberiet nedaudz cietes, samaisiet to tā, lai nebūtu palikuši gabaliņi. Pievienojiet olu un piparus.

Uzsildiet eļļu čuguna pannā. Lieciet ar karoti masu uz pannas un apcepiet vidējā siltumā, līdz pankūku malas ir zeltainas. Apgrieziet un cepiet, līdz gatavas.

 

Arī gardi: Kartupeļi savā sulā – tik garšīgi, ka gribēsiet tos gatavot katru dienu! SPIED ŠEIT, lai lasītu

 

LABU APETĪTI!

avots: vedmochka

COMMENTS

Leave a Comment