2. jūnija dienas horoskops – necel traci!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Būs grūti spriest par to, kas ir pareizs un kas nē. Vienkārši rīkosies pēc tā, kā sirdsbalss liek. Un tā šobrīd ir pareizi, ir vajadzīga atelpa un miers.

VĒRSIS

Pārtrauksi kontaktus ar kādu cilvēku, kurš jau sen tavā dzīvē neko labu nav pienesis. Taisīsi mazu “drāmu”, kas nevienam nebūs vajadzīga, bet pats no tās jutīsies labāk.

DVĪŅI

Liksies, ka cilvēki ir nostājušies pret tevi, bet pats šādas sajūtas sevī esi izraisījis. Pārāk lielais egoisms ir tas, kas līdz šim ir novedis – pēdējais laiks kaut ko darīt lietas labā.

VĒZIS

Liksies, ka esi pieņēmis nepareizo lēmumu, jo tagad gribēsies būt tur, kur būtu novedusi otra iespēja. Nekas nav pagājis, nav par vēlu. Ja saņemsies drosmi, tad iznākums būs pat labāks, nekā gaidi.

LAUVA

Nevajag rīkoties kardināli, jo visu to, ko izdarīsi šodien, atpakaļ pagriezt nevarēs. Vakarā jāieplāno kas mierīgs un patīkams – vakariņas, vīna vakars – jebkas, kas tevi nomierinās un iepriecinās reizē.

JAUNAVA

Būs vajadzīga atpūta no cilvēkiem, jo pēdējā laikā esi viņos vīlies. Ja gribi mainīt kaut ko, tas ir jādara tagad, jo, ja nedarīsi, šī situācija draud ievilkties uz ilgāku laiku.

Lasi vēl: Jūties noguris? Pie vainas varētu būt ŠĪS lietas, kas atrodas tavās mājās!

SVARI

Būs daudz jāskaidrojas, jo kāds cilvēks tevi pēdējā laikā nesaprot. Būtu tev vienalga, tu tam atmestu ar roku, bet šis cilvēks ir svarīgs. Iespējama īpašību atklāšana, kas savstarpēji nesaskan.

SKORPIONS

Nevajag pārāk daudz uztraukties par mīļotajiem cilvēkiem, ar viņiem viss ir kārtībā. Pārāk liela piesardzība izraisīs pretējo efektu, tādēļ centies mazliet atslābināties.

STRĒLNIEKS

Nezināsi, kas ir pareizi, tādēļ “šausi uz dullo”. Lai tā būtu – tev jau kādu laiku dzīvē nav bijuši ievērojami piedzīvojumi, un šis tiem var būt labs sākums.

MEŽĀZIS

Būs jābūt par mierinātāju – būsi vajadzīgs kādam cilvēkam, kurš nespēj rast mieru. Tajā pašā laikā nedrīksti aizmirst par sevi, citādāk vakarpusē jutīsies nevajadzīgi nelaimīgs.

ŪDENSVĪRS

Kāds cilvēks tevi šodien pamatīgi nokaitinās, bet tu jau arī visu pārāk ņemsi pie sirds. Vajag vairāk atslābināties, vairāk vienaldzības – ir jādomā par savu labsajūtu.

ZIVIS

Pats nevarēsi izturēt savas domas, jo liksies, ka tas, kas ir galvā, grib, lai tu visu laiku sadomātos ko tādu, kas sabojā garastāvokli. Meklē palīdzību draugos un citos tuvākajos cilvēkos.

Leave a Comment