2. marta horoskops – nemēģini visu izdarīt pats!

 

#AUNS Nemēģini šodien visu izdarīt pats. Prasi palīdzību! Jā dzīvē daudz kas ir noticis, bet kāpēc par to joprojām ņemties? Viss ir pagājis.. ja vēlies savu nākotni izveidot savādāku – laiks palaist vaļā pagātni! Lauvas mēness liks tev šodien būt tiešam pret citiem.
#VĒRSIS Principā šī ir viena no tām dienām, kad tu gribētu, kaut varētu palikt gultā.  ja šodien nevari tikt tur, kur tu vēlies, tad vismaz uzstādi mērķus rītdienai u  arī tiecies uz tiem un neļauj sīkumiem tevi apstādināt. Aizstāvi savu viedokli!
#DVĪŅI šī būs veiksmīga diena, ja vien piestrādāsi pie savas nepacietīgās dabas, kas  ļaus saprast, cik svarīgi ir reizi pa reizei dzīvē kko pamainīt, lai iegūtu jaunu skaidrību! Lauvas mēness ietekmē izgaisīs visas šaubas, jutīsi, ka akmens no sirds ir novēlies!

 

#VĒZIS Šodien nevarēs tik viegli saprast, uz kuru pusi doties, tāpēc apstājies un nogaidi. Sarunas ar pareizajiem (tuvajiem) cilvēkiem ļaus to atklāt. Neesi tik stingrs pret pārējiem – viņi nezina ko tu domā, ir pēdējais laiks sākt to teikt skaļi!

 

#LAUVA šī diena radīs ne tikai iepriecinājumu tev, bet arī tu cietiem – attiecību jomā izjutīsi vairāk balansa un pilnību. Uzsvaru  šodien liec uz attiecībām un kopā būšanu, tad viss izdosies! Visām blokādēm šodien tiksi pāri ar savām “superspējām!”

 

#JAUNAVA Šodien tava ambiciozā puse pamodīsies, liekot riskēt, jo iegūt var vairāk nekā zaudēt! Kāds šodien izmanīs tavas domas – par zemu tu esi viņu novērtējis. Tomēr nekas nav zaudēts, ja vien esi gatavs cīnīties!

 

#SVARI lai kā arī esi ieplānojis šo dienu, ne visas jaunās lietas izdosies uzsākt un nedrīkst aizmirst par saviem pienākumiem, nu vismaz pret sevi – taupi savu veselību! Mīļotie cilvēki pieprasīs tavu uzmanību šajā vakarā.
#SKORPIONS šī diena būs ļoti aktīva – bet tas nenozīmē, ka nespēsi to izbaudīt. Ir svarīgi atcerēties, kāpēc tu to dari! Nebaidies teikt to, ko tu domā, īpaši, ja tas kādam var palīdzēt izvairīties no milzīgas kļūdas!

 

#STRĒLNIEKS šī ir lieliska diena, lai paplašinātu savu redzesloku un darītu ko jaunu. Bet vispirms ir svarīgi saprast kas ir patiesība un kas ir meli – ne visi tev stāsta pilnīgu patiesību. Iespējams, saņemsi neparastu piedāvājumu…
#MEŽĀZIS Šodien gribēsies uzsākt daudz jauna, jo galva pilna ideju, tomēr visu vajag kārtīgi apdomāt. Sava prāta skaidrību šobrīd vajadzētu izmantot, lai sakārtotu svarīgus dokumentus un tikai pēc tam ļauties baudām..

 

#ŪDENSVĪRS ieplāno darbus ar rezervīti jo šodien var gadīties sīkas ķibeles, kas patraucēs, jo šodien būs grūti saņemti pilnīgi pareizu informāciju – paļaujies uz instinktiem, tomēr kopumā produktīva un laba diena!

 

#ZIVIS celies augšā un darbojies, tas nekas, ja izkāpsi no gultas ar kreiso kāju! Jau pēcpusdienā atgūsi labu omu.  Lai attīstītu jaunas idejas vajag atrast pareizos sarunu biedrus un ļaut fantāzijai vaļu! Pārrunā lietas, kuras tevi satrauc ar mīļajiem – viņi uztraucas par tevi!

Leave a Comment